Yıllardır para biriktiriyorum birazda annem verecek zengin değilim.
Ya da PS 5 çıkacak onu da alabilirim.
Hem siz ne anlayacaksınız o parayı biriktirene kadar ne çektim biliyor musun.
Ben öyle baba parasıyla her şeyi alan biri değilim alın terimle alıyorum.
Yıllardır 9 yıl önce aldığım PC'le oynuyorum sizde biriktirseniz çalışırsanız alırsınız.
Technopat hiçbir zaman insanların parasının ve kararlarını sorgulayan bir platform olmamıştır olmayacaktır da. Arkadaşın dediği gibi bu sizi ilgilendirmez, burada herkese saygılı olmamız lazımdır. Burada hesabınızın olması sizi bir takma ada sığınarak insanların parası hakkında konuşma izni vermez. Umarım bundan sonra bu saygı çerçevesinde, kurallara uyarak insanlara yardım etmeye çalışırsınız. İstemezseniz internette bir sürü dedikodu yapabileceğiniz siteler var onlara katılabilirsiniz. Bu merakınız sizde kalır umarım. İyi sosyaller.
Asus Prime X570-P AMD Anakart (90MB11N0-M0EAY0) / DDR4 RAM Destekli / AMD / Soket AM4 / USB 2.0 Destekli / ATX / AMD X570 Chipsetli / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Corsair CMK16GX4M2E3200C16 Vengeance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 Siyah Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Ben anlamıyorum parası varki toplamak istiyor ya da ihtiyacı var edit yapıyor vs ne demişler
Zenginin Mali züğürdün çenesini yorar.
Vatan Bilgisayar'da PC toplama sihirbazı var öneririm 1 sene önce bende oradan toplamıştım gayet memnunum.