12000 TL'ye PC toplamak mı hazır sistem mi?

Kafa karıştırmak mı kendi düşüncemi yazıyorum dostum?
Ben soğuk bakıyorum sen bakmayabilirsin önermelerine devam edebilirsin

Arkadaşın dediği gibi Şikayetvar'da şikayetten başka bir şey göremezsiniz zaten.

Çok fazla Şikayetvar mesajı okdugumdan ve webde sorunlu alışveriş bölümündeki çokça şikayetten sonra hazır sistem almaya soğuk bakıyorum artık kendi düşüncem.

Kafa karıştırmak mı kendi düşüncemi yazıyorum dostum?
Ben soğuk bakıyorum sen bakmayabilirsin önermelerine devam edebilirsin
Önerilerin genelde saçma ve söylediklerin de yanlış. Ayrıca kendi düşünceleriniz değil çünkü başkalarının fikirlerine bakıp anında fikirleriniz değişiyor. Biraz araştırın konuşmadan önce.

Önerilerin genelde saçma ve söylediklerin de yanlış. Ayrıca kendi düşüncelerin değil çünkü başkalarından bakıp anında fikirlerin değişiyor. Biraz araştırın konuşmadan önce.

Hangi önerim? Saçma senin mesela bir ekran kartı markasını bilmediğin halde atıp tutman gibi mi?
Kendi düşüncelerim dostum o yazıları görüncede tuzu biberi oldu düşüncelerimin.
Araştırıyorum ve çokça şikayet görüyorum özellikle dün 2 3 tane konu gördüm i3 12300F işlemciyle ilgili

Her neyse ilk önce kendine bak bence bilmediğin konular hakkında atıp tutan sensin.
Çok bilgiliymiş gibi poz kesme burada

i3 12300F?

Her neyse ilk önce kendine bak bence bilmediğin konular hakkında atıp tutan sensin.

Bu tavırlar ne dostum? İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun. Sırf sen bir donanım aldın ve sana sorunlu çıktı diye bu markanın tüm ürünleri sorunlu değil. Şans işidir bu.

Bunamı takılıcaz şimdi dostum? Cidden?

Adama "çok bilgiliymiş gibi poz kesme burada" diyorsunuz. Bence fazla uzatmayın.

Saçma senin mesela bir ekran kartı markasını bilmediğin halde atıp tutman gibi mi?
ASUS Dual kadar kaliteli bir modeli Sapphire Pulse modeli ile karşılaştırıp konuşuyorsunuz bu konuda. Herkes biliyor güncel piyasada kaliteli sıfır parçalarla birlikte sıfır ve kaliteli bir RX 6600 modelinin büyük bir indirim olmadan 12.000 TL'ye alınamayacağını. Her ne kadar RX 6600, çok soğutma isteyen bir model olmasa da sonuçta bu sistemi 12.000 TL'ye toplayamazsın.

A320M anakartlı, R5 5500 işlemcili ve RX 6600 ekran kartlı üstüne de berbat bir güç kaynağı olan 14.000 TL bir sistemi öneren siz mi bunu söylüyorsunuz?

Bu tavırlar ne dostum? İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun. Sırf sen bir donanım aldın ve sana sorunlu çıktı diye bu markanın tüm ürünleri sorunlu değil. Şans işidir bu.
Dostum bunu bana yazacağına üstteki arkadaşa yazsan keşke Ben sistem falan almadım benim sistemim sorun değil sadece Şikayetvar da okuduğum mesajlar ve Bu forumdaki webten alınan sorunlu alışveriş bölümünde gördüklerimden ötürü Sadece sıcak bakmıyorum diyorum hazır sistem almalara bu benim düşüncem ille senin düşüncende olmak zorundamıyım ben?
Adama "çok bilgiliymiş gibi poz kesme burada" diyorsunuz. Bence fazla uzatmayın.
hayatında hiç harf hatası veya sayı hatası yapmadın mı?
ben bilgili biri değilim ki nerde gördün bilgili biriyim dediğimi gösterir misin?
bu arkadaş bilmediği ekran kartları hakkında atıp tutarken bi karşı kişi tarafından mat edildi yalnız ?
bir ekran kartı markası hakkında bir bilgin yoksa konuşmazsın bence? sonra bilgisizliğini yüzüne vururlar o konudada vurulduğu gibi .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…