12000 TL'ye tablet önerisi

S4nt1el

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 12000 TL gibi bir bütçem var ve hem oyun hem de dersler olsun işimi görecek bir tablet lazım, yatılı okulda kaldığım için maalesef bilgisayarımı götüremiyorum. Güzel F/P bir tablet önerirseniz hoşnut olurum. Özellikle oyunlarda yüksek FPS vermesi önemli.

Samsung Galaxy Tab S9 FE öneririm.

Kanka işlemcisi çok kötü yerde onun. Eli baya rahatsız ediyor tam elle tutulacağı yere koymuşlar işlemciyi.

Arkadaşlar 12000 TL gibi bir bütçem var ve hem oyun hem de dersler olsun işimi görecek bir tablet lazım, yatılı okulda kaldığım için maalesef bilgisayarımı götüremiyorum. Güzel F/P bir tablet önerirseniz hoşnut olurum. Özellikle oyunlarda yüksek FPS vermesi önemli.

Tabii ki de son karar senin ama bir bu tablete de bakmanı öneririm. Honor Pad 9.

Eğer incelemesine de bakmak istersen diye bir incelemesini de aşağıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam Xiaomi veya Samsung düşünüyorum yine de teşekkür ederim fikriniz için mi pad 6 Pro düşündüm ama TR'de yokmuş maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı