12000TL ders için tablet önerisi

Daha fazla  
Merhaba 12K civarı orijinal kalemi olan ders için tablet arıyorum.
Ben Honor Pad 9 ve Samsung S9 FE arasında kaldım. Sizin de önerebileğiniz tablet varsa yardımınızı bekliyorum.

Bir de şunu söyleyeyim benim eskiden kullandığım tabletin RAM'i 1.5 GB Samsung ve halen daha YouTube vs. açabiliyor yani Samsung sizi pişman etmez onu da söyleyeyim.

Bence Huawei MatePad 11 ya da MatePad 11.5 paper.

Hocam ben kullanıyorum Google servisleri cidden sorun çıkarıyorda benim pek işim yok Google servisleriyle gboxta uygulamadan atıyor.

Bir de şunu söyleyeyim benim eskiden kullandığım tabletin RAM'i 1.5 GB Samsung ve halen daha YouTube vs. açabiliyor yani Samsung sizi pişman etmez onu da söyleyeyim.

Hocam ben kullanıyorum Google servisleri cidden sorun çıkarıyorda benim pek işim yok Google servisleriyle gboxta uygulamadan atıyor.
Samsung iyidir. Fiyatını hak ediyor. Stabilite istiyorsan, sorunsuz kullanımıyla 10. nesil ipad var. 10.Nesil Wi-Fi (MPQ13TU/A). Yok dersen, samsung iyidir. Bütçe artırmak istemezsen de Huawei Matepad. Sorun çıkaran google servisleri biraz zaman sonra sorun çıkarmayacak. Huawei bu konuda iyi çalışıyor. Tüm dünya huawei'e karşıyken adamlar çatır çatır teknoloji üretiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı