12000TL Ekipmanlarla Birlikte Sistem Toplama

KayaMSI

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, 12000 TL her şey dahil fare, klavye kulaklık var. Bu yüzden kulaklık önermenize gerek yok. Oyun odaklı bir sistem olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. 1 ay sonra toplamayı düşünüyorum. Şimdiden fikir sunan herkese çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel sistem olmuş yapmak istediğim şey ssdyi 850 evo yapıp, kasayı corsair yapmak ve güç kaynağınıda düşürmek. Monitörü de Asus pg278q modeline çevirmek sizce uygun mudur.
Bence daha uygun sebebini söliyim bazen bir gamer isen kaliteli bit monitör hayatını kurtarabiliyor yada grafik ve modelleme yapıyorsan çalışma alanın yüksek çözünürlüklü monitörlerde akıl almaz şekilde artmakta

Bu arada amaç reklam değil ama parçaları itopya.com dan çooook daha ucuza getirebilirsin istersen birde burdan toplamayı dene fiyat nasıl düşüyor :D

Öneri: Sadece oyun için düşünülecekse bütçenin üçte biri ile kurulabilecek GTX 1060'lı veya RX 480'li, i5 işlemcili bir sistem yeterli.

4000'den yukarıya çıkmak istediğinde her üst parça için daha çok para verirsin ama verdiğinin karşılığını alamazsın. Benim önerim 4000-5000'e bir sistem kurup kalan parayı bir banka hesabına yatırarak 2-3 senede bir ekran kartı/işlemci vs. yenilemen. Böylece her daim daha güncel ve performanslı bir sisteme sahip olabilirsin.

Kanıt: Geçen sene GTX970 alanlar bugün RX470 ile aynı performansı alıyorlar. RX 480 tarafından da eziliyorlar.

Sonuç: Teknolojiye kafa tutmayın.

Öneri: Sadece oyun için düşünülecekse bütçenin üçte biri ile kurulabilecek GTX 1060'lı veya RX 480'li, i5 işlemcili bir sistem yeterli.

4000'den yukarıya çıkmak istediğinde her üst parça için daha çok para verirsin ama verdiğinin karşılığını alamazsın. Benim önerim 4000-5000'e bir sistem kurup kalan parayı bir banka hesabına yatırarak 2-3 senede bir ekran kartı/işlemci vs. yenilemen. Böylece her daim daha güncel ve performanslı bir sisteme sahip olabilirsin.

Kanıt: Geçen sene GTX970 alanlar bugün RX470 ile aynı performansı alıyorlar. RX 480 tarafından da eziliyorlar.

Doğru bir düşünce gibi geldi teşekkürler.

Aynen çok doğru hiç gerek yok bir sisteme 12.000TL vermeye iş için bile yeterli dediğin sistem geri kalan para ile daha iyi şeyler yapılabilir yatırım yapılarak

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı