xxbroob321
Zeptopat
Daha fazla
Eğer stok beklerim derseniz dierya 61se alabilirsiniz ingilizce düzen.Almanca düzen ancak Windows klavyesi Türkçe ise klavye de Türkçe yazıyor. Eğer illa Türkçe olsun istiyorsan biraz para verip Türkçe keycaps alın.
ben haftaya alacağım keycaps fln uğraşmak istemiyorum direk kullanmak istiyorum aynı modeli türkçesini bulabilirseniz çok mutlu olurum tasarmıAlmanca düzen ancak Windows klavyesi Türkçe ise klavye de Türkçe yazıyor. Eğer illa Türkçe olsun istiyorsan biraz para verip Türkçe keycaps
%60 a ihtiyacım varAttack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
%75 olarak bu var.
İngilizceye alışabilirseniz.ben haftaya alacağım keycaps fln uğraşmak istemiyorum direk kullanmak istiyorum aynı modeli türkçesini bulabilirseniz çok mutlu olurum tasarmı
%60 a ihtiyacım var
Ben haftaya alacağım keycaps falan uğraşmak istemiyorum direk kullanmak istiyorum aynı modeli türkçesini bulabilirseniz çok mutlu olurum tasarmı
%60'a ihtiyacım var
Türkçe keycaps bulabikir misin uygunAlmanca düzen ancak Windows klavyesi Türkçe ise klavye de Türkçe yazıyor. Eğer illa Türkçe olsun istiyorsan biraz para verip Türkçe keycaps alın.
Beyaz olarak en uygunu bu.Türkçe keycaps bulabikir misin uygun
Bence bütçe arttırıp rk61 almalısınız. Burdaki klavyeler 2-3 aya bozulacak klavyeler ve yerine switch alacaksınız ve aynı paraya denk gelecek.Türkçe, mekanik, siyah, daha çok sessiz %60 küçük kablolu klavye onerisi yardımcı olursanız sevinirim.