Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #21 willtonex dedi: Düşük ömürlü olsa da fiyata göre düşünmemiz lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Daha iyi tabletler var o fiyata, 6 yıllık 1 GB RAM'lik bir tablet hiç bir güncel oyunu açamaz hocam.
willtonex dedi: Düşük ömürlü olsa da fiyata göre düşünmemiz lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Daha iyi tabletler var o fiyata, 6 yıllık 1 GB RAM'lik bir tablet hiç bir güncel oyunu açamaz hocam.
willtonex Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 36 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2021 #22 Zafer Saygılı dedi: 1000 liraya daha iyi cihazlar var. Ne fiyatından bahsediyoruz anlamadım. Zamanında 200 Liraya almıştım. Genişletmek için tıkla... Arnadimo dedi: Daha iyi tabletler var o fiyata, 6 yıllık 1 GB RAM'lik bir tablet hiç bir güncel oyunu açamaz hocam. Genişletmek için tıkla... Niye hepiniz Tab3'e takıldınız? Fark ettiyseniz Tab A da var orada kullandıklarımı önerdim.
Zafer Saygılı dedi: 1000 liraya daha iyi cihazlar var. Ne fiyatından bahsediyoruz anlamadım. Zamanında 200 Liraya almıştım. Genişletmek için tıkla... Arnadimo dedi: Daha iyi tabletler var o fiyata, 6 yıllık 1 GB RAM'lik bir tablet hiç bir güncel oyunu açamaz hocam. Genişletmek için tıkla... Niye hepiniz Tab3'e takıldınız? Fark ettiyseniz Tab A da var orada kullandıklarımı önerdim.