1200 TL'ye maksimum ne oluyorsa önerebilir mısınız? Günlük 13 14 saat oynarım ve genellikle aksam isik yok sadece monitör ışığı ile. Ekran kartım RX 5500 XT.
1200 TL'ye maksimum ne oluyorsa önerebilir mısınız? Günlük 13 14 saat oynarım ve genellikle aksam isik yok sadece monitör ışığı ile. Ekran kartım RX 5500 XT.
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer EG220QP 21.5" 1ms Full HD FreeSync LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer VG240YBMIIX 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer VG220QBMIIX 21.5" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu Samsung’da ghosting var mı ona göre bende almayı planlıyorum?