DelFalco Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 70 9 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bana şöyle 1000-1200 TL bütçe ile güzel bir oyuncu mouse önerebilir misiniz? Razer DeathAdder V2 almıştım kendi kendine bozuldu. Orta scrollu ileri geri yapınca sapıtıyordu. Aklımda bu var: SteelSeries Prime Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Arkadaşlar bana şöyle 1000-1200 TL bütçe ile güzel bir oyuncu mouse önerebilir misiniz? Razer DeathAdder V2 almıştım kendi kendine bozuldu. Orta scrollu ileri geri yapınca sapıtıyordu. Aklımda bu var: SteelSeries Prime Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.671 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr
VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr
DomestosMikrobu Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 SteelSeries Rival3 önerimdir.
DelFalco Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 70 11 Haziran 2025 #4 DomestosMikrobu dedi: SteelSeries Rival3 önerimdir. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlarının olduğunu belirtmişler. kxy dedi: VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr Genişletmek için tıkla... Kablosuz tercihim değildir.
DomestosMikrobu dedi: SteelSeries Rival3 önerimdir. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlarının olduğunu belirtmişler. kxy dedi: VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr Genişletmek için tıkla... Kablosuz tercihim değildir.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.792 Makaleler 1 Çözümler 17 11 Haziran 2025 #5 DelFalco dedi: Kronik sorunlarının olduğunu belirtmişler. Kablosuz tercihim değildir. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Kablolu alacaksanız SteelSeries Prime alın geçin.
DelFalco dedi: Kronik sorunlarının olduğunu belirtmişler. Kablosuz tercihim değildir. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Kablolu alacaksanız SteelSeries Prime alın geçin.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.671 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #6 DelFalco dedi: Kronik sorunlarının olduğunu belirtmişler. Kablosuz tercihim değildir. Genişletmek için tıkla... Neden? Kablosuzu kabloluda kullanabiliyorsunuz. Alin gecin.
DelFalco dedi: Kronik sorunlarının olduğunu belirtmişler. Kablosuz tercihim değildir. Genişletmek için tıkla... Neden? Kablosuzu kabloluda kullanabiliyorsunuz. Alin gecin.