1200TL PC için F/P gamepad önerisi

O tahmini söylenen süre genelde 10-14 günde geliyor.

Analoğunda da ölü bölge var deli gibi. Sen kontrolcü kullanmamışsın ölü bölgesiz.
Fantech Eos Pro var hocam bende. Düzgün bir şekilde test yapıldığında ölü bölge çok az çıkıyor hocam. Bir kaç sefer dışında sorun yaşamadım.

Almadan önce izledim zaten bunu ve evet tetik tuşlarında ölü bölge fazla bunu söyledim zaten size.

Analog ölü bölgesi de var. Kaliteli analogda dokunduğun zaman oynatır. Burada analogu çekiyor hala algılamıyor onca zaman.

bu tepki hassaslığı sınırı oyun ayarlarından ayarlanabiliyor diye biliyorum hocam bu gamepadi kullanan birisi o şekilde çözmüştü.

malzeme kalitesi tepki kalitesi vs nasıl hocam şuan indirime girmiş alınır mı?

Bu tepki hassaslığı sınırı oyun ayarlarından ayarlanabiliyor diye biliyorum hocam bu gamepadi kullanan birisi o şekilde çözmüştü.

Oyun ayarı başka bir şey analoğun kendisinde olması başka bir şey. Ürünü denedim biliyorum çünkü.

Analoglar değişik bunu biliyorum. Bazen yumuşuyor bazen sertleşiyor.

Analog ölü bölgesi de var. Kaliteli analogda dokunduğun zaman oynatır. Burada analogu çekiyor hala algılamıyor onca zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…