U ufofj Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 26 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #11 DMN dedi: O tahmini söylenen süre genelde 10-14 günde geliyor. Analoğunda da ölü bölge var deli gibi. Sen kontrolcü kullanmamışsın ölü bölgesiz. Genişletmek için tıkla... Fantech Eos Pro var hocam bende. Düzgün bir şekilde test yapıldığında ölü bölge çok az çıkıyor hocam. Bir kaç sefer dışında sorun yaşamadım. DMN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu dakika 14 sonrası izle ölü bölge neymiş görürsün. Genişletmek için tıkla... Almadan önce izledim zaten bunu ve evet tetik tuşlarında ölü bölge fazla bunu söyledim zaten size.
DMN dedi: O tahmini söylenen süre genelde 10-14 günde geliyor. Analoğunda da ölü bölge var deli gibi. Sen kontrolcü kullanmamışsın ölü bölgesiz. Genişletmek için tıkla... Fantech Eos Pro var hocam bende. Düzgün bir şekilde test yapıldığında ölü bölge çok az çıkıyor hocam. Bir kaç sefer dışında sorun yaşamadım. DMN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu dakika 14 sonrası izle ölü bölge neymiş görürsün. Genişletmek için tıkla... Almadan önce izledim zaten bunu ve evet tetik tuşlarında ölü bölge fazla bunu söyledim zaten size.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 17 Kasım 2024 #12 ufofj dedi: Fantech Eos Pro var hocam bende. Düzgün bir şekilde test yapıldığında ölü bölge çok az çıkıyor hocam. Bir kaç sefer dışında sorun yaşamadım. Almadan önce izledim zaten bunu ve evet tetik tuşlarında ölü bölge fazla bunu söyledim zaten size. Genişletmek için tıkla... Analog ölü bölgesi de var. Kaliteli analogda dokunduğun zaman oynatır. Burada analogu çekiyor hala algılamıyor onca zaman.
ufofj dedi: Fantech Eos Pro var hocam bende. Düzgün bir şekilde test yapıldığında ölü bölge çok az çıkıyor hocam. Bir kaç sefer dışında sorun yaşamadım. Almadan önce izledim zaten bunu ve evet tetik tuşlarında ölü bölge fazla bunu söyledim zaten size. Genişletmek için tıkla... Analog ölü bölgesi de var. Kaliteli analogda dokunduğun zaman oynatır. Burada analogu çekiyor hala algılamıyor onca zaman.
S Sencer24 Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #13 DMN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu dakika 14 sonrası izle ölü bölge neymiş görürsün. Genişletmek için tıkla... bu tepki hassaslığı sınırı oyun ayarlarından ayarlanabiliyor diye biliyorum hocam bu gamepadi kullanan birisi o şekilde çözmüştü. ufofj dedi: Fantech Eos Pro var hocam bende. Düzgün bir şekilde test yapıldığında ölü bölge çok az çıkıyor hocam. Bir kaç sefer dışında sorun yaşamadım. Almadan önce izledim zaten bunu ve evet tetik tuşlarında ölü bölge fazla bunu söyledim zaten size. Genişletmek için tıkla... malzeme kalitesi tepki kalitesi vs nasıl hocam şuan indirime girmiş alınır mı?
DMN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu dakika 14 sonrası izle ölü bölge neymiş görürsün. Genişletmek için tıkla... bu tepki hassaslığı sınırı oyun ayarlarından ayarlanabiliyor diye biliyorum hocam bu gamepadi kullanan birisi o şekilde çözmüştü. ufofj dedi: Fantech Eos Pro var hocam bende. Düzgün bir şekilde test yapıldığında ölü bölge çok az çıkıyor hocam. Bir kaç sefer dışında sorun yaşamadım. Almadan önce izledim zaten bunu ve evet tetik tuşlarında ölü bölge fazla bunu söyledim zaten size. Genişletmek için tıkla... malzeme kalitesi tepki kalitesi vs nasıl hocam şuan indirime girmiş alınır mı?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 17 Kasım 2024 #14 Sencer24 dedi: Bu tepki hassaslığı sınırı oyun ayarlarından ayarlanabiliyor diye biliyorum hocam bu gamepadi kullanan birisi o şekilde çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarı başka bir şey analoğun kendisinde olması başka bir şey. Ürünü denedim biliyorum çünkü.
Sencer24 dedi: Bu tepki hassaslığı sınırı oyun ayarlarından ayarlanabiliyor diye biliyorum hocam bu gamepadi kullanan birisi o şekilde çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarı başka bir şey analoğun kendisinde olması başka bir şey. Ürünü denedim biliyorum çünkü.
U ufofj Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 26 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #15 Analoglar değişik bunu biliyorum. Bazen yumuşuyor bazen sertleşiyor. DMN dedi: Analog ölü bölgesi de var. Kaliteli analogda dokunduğun zaman oynatır. Burada analogu çekiyor hala algılamıyor onca zaman. Genişletmek için tıkla...
Analoglar değişik bunu biliyorum. Bazen yumuşuyor bazen sertleşiyor. DMN dedi: Analog ölü bölgesi de var. Kaliteli analogda dokunduğun zaman oynatır. Burada analogu çekiyor hala algılamıyor onca zaman. Genişletmek için tıkla...