1200TL RX580 8 GB sıfır alınır mı?

berat önel

Kilopat
Öncelikle iyi akşamlar dilerim forum sakinlerine geçtiğimiz günlerde Ryzen 5 2400G 8 GB RAM'e sahip bir bilgisayar topladım bugün fark ettim ki sinerji bilgisayarda RX 580 8 GB Pulse modeli 1200TL sizce bu kartı almam doğru olur mu? Darboğaz sorunu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum amaa bu modeli önermem. RX 570 ve 580'lerde Nitro+ dışındaki modellerde sıkıntılar oluyor.genelde.
peki sizce ram belleğini çift kanal olucak şekilde 16 yapmayı öncelik olarak mı seçeyim yoksa kartı mı
Almış iken az daha ekleyip Rx 590 modelini alsan daha iyi olur sanki. 1325 TL Rx 590 modelide aradaki farka değer.
ikinci el kartlara yönelip nitro+ alsam nasıl olur ?
RX580'i rahatlıkla kaldırabilecek bir işlemci kendileri.
bazı oyunlarda örneğin cs:go da 1024x768 çözünürlükte oynuyorum o zaman darboğaz sorunu yaşarmıyım

Rx 580 ikinci el alınacak bir kart değil bence. Tam mining patladığı zamanın kartı ve ikinci el olanların yüzde 90'ı mining yapıldı ve yıpranmış kartlar.
Az daha ekleyip sıfır Rx 590 8 GB almanı öneririm en uygun fiyatlı olanını marka ve modele pek takılma.

Rx 580 ikinci el alınacak bir kart değil bence. Tam mining patladığı zamanın kartı ve ikinci el olanların yüzde 90'ı mining yapıldı ve yıpranmış kartlar.
Az daha ekleyip sıfır Rx 590 8 GB almanı öneririm en uygun fiyatlı olanını marka ve modele pek takılma.
Haklısınız peki sizce önce ram'i mi yükselteyim yoksa direkt ekran kartı mı ?

Bütçen varsa direk ekran kartını al geç bence. RAM 250 TL olan bir parça ve başlangıç sistemin için 8 GB daha seni idare edebilir. Bu devirde Ryzen 5 2400G'li bir sistem toplaman çok kötü olmuş bence yazık etmişin parana. Keşke sistemi toplamadan önce bir öneri isteseydin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı