1200TL'lik upgrade önerisi

BurakF

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Beyler benim sistemim şu şekilde:
Ram: 4GB [1600mhz] + 2GB [1333mhz]
İşlemci: Amd A8 7600
Ekran kartı: Amd Radeon R7 240
Anakart: A68HM E33 V2
Bu sisteme toplamda 1000-1200TL civarı yükseltme yapacağım fakat anakartım ile hangi işlemciler uyumlu bilmiyorum. 1200TL ye en iyi yükseltmeyi nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şuan AMD bir sistem kullanıyorum fakat intel bir işlemci ve nvidia bi ekran kartıda önerebilirsiniz fark etmiyor benim için sadece en verimli yükseltmeyi yapmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Biraz aşıyor ama:

Biraz aşıyor ama:
Anakart 2133 MHZ olmuş hocam, onun yerine şu daha uygun olmaz mı?

Sistemi satın sıfırdan sistem toplayın. En mantıklısı bu.
Anakart 2133 MHZ olmuş hocam, onun yerine şu daha uygun olmaz mı?

Aynı anakarta sahibim Dual Channel XMP açık 3000MHz destekliyor ve şu an kullanıyorum. Dual Channel olmadığı zaman 2400 MHz'de çalışıyor. 8GB RAM olacaksan 2x4GB olmalı bu açıdan. B450M S2H sahibiyim.

Üzgümün malesef 1200 tl yi geçemem :( Anakartıda değiştirmek pek istemiyorum işlemci, ekran kartı, ram bu iç parçayı yükseltmek istiyorum sistemin çok iyi olmasına gerek yok. Benim aklımda 4.nesil bir i3 ve gtx 650 ti veya 750 ti almak vardı bir de 2x4gb bir ram fakat internetde ne i3 işlemci var nede gtx 650 ti 750 ti var fakat o da çok pahalı. Anakartı değiştirmek istememe sebebim bu bir keresinde değiştirmiştim ve hard disk başka bir ana karta takıldığında sıkıntı çıkarabiliyormuş format atmak zorunda kaldım.

Üzgümün malesef 1200 tl yi geçemem :( Anakartıda değiştirmek pek istemiyorum işlemci, ekran kartı, ram bu iç parçayı yükseltmek istiyorum sistemin çok iyi olmasına gerek yok. Benim aklımda 4.nesil bir i3 ve gtx 650 ti veya 750 ti almak vardı bir de 2x4gb bir ram fakat internetde ne i3 işlemci var nede gtx 650 ti 750 ti var fakat o da çok pahalı. Anakartı değiştirmek istememe sebebim bu bir keresinde değiştirmiştim ve hard disk başka bir ana karta takıldığında sıkıntı çıkarabiliyormuş format atmak zorunda kaldım.
dostum o anakartta alabileceğin en yüksek işlemci a10 serisi 1200tl ye tavsiyem şu yönde Asus H81 anakart(300tl)+i5 4.nesil(350)+gtx1050ti veya gtx1050(1050 450-500 1050ti 600) ileride bende bunun gibi bir şey yapacağım şuan 4.nesil pentium ve onboard ekran kartı kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı