F710, Clutch'tan daha iyi. F710'un en buyuk eksisi triggerlarinin sert olmasi. Ama Clutch ise sol ve sag analoglarda yuksek deadzone performansi verdigi icin kesinlikle F710'a gore oldukca geride kaliyor.
İki tane var bende kapalı ve açık şekilde açık olanı ben kullanıyorum gayet güzel bana göre. 2.5 katı fazla vermeye gerek yok bana kalırsa ama sizin tercihiniz.
Bugün sizlerle birlikte sosyaldeki belki de en orijinal içeriklerden birisi olan gamepad tier list yapıyorum! Büyük uğraşlar ve yılların verdiği deneyim ile sizlere bu listeyi armağan edeceğim. Listeye başlamadan önce kriterlerden ve gamepadları nasıl sınıflandırdığıma bir göz atalım: Malzeme...
Bugün sizlerle birlikte sosyaldeki belki de en orijinal içeriklerden birisi olan gamepad tier list yapıyorum! Büyük uğraşlar ve yılların verdiği deneyim ile sizlere bu listeyi armağan edeceğim. Listeye başlamadan önce kriterlerden ve gamepadları nasıl sınıflandırdığıma bir göz atalım: Malzeme...
Hocam attığınız MSI GC20 modeli nasıl? Yurtdışıyla falan uğraşmayı pek istemiyorum. Aynı paraya GC20 alsam çok şey kaybeder miyim? PC FPS oyuncusuyum gamepadi sadece arkadaşlarla arada GTA V, Dead by Daylight falan girince kullanmak için almak istiyorum.