0,2 ms tepki süresi, Full RGB ve Outemu Switch fiyat performans bana göre Rampage markasını duyduğunuz an vasat lafını yapıştırıyorsunuz zaten her ürününde görüyorum bu yorumları kullanmadan yorum yapmayın.
Outemu Switch ve fiyat performans bana göre Rampage markasını duyduğunuz an vasat lafını yapıştırıyorsunuz zaten her ürününde görüyorum bu yorumları kullanmadan yorum yapmayın.
0,2 ms tepki süresi, Full RGB ve Outemu Switch fiyat performans bana göre Rampage markasını duyduğunuz an vasat lafını yapıştırıyorsunuz zaten her ürününde görüyorum bu yorumları kullanmadan yorum yapmayın.
0,2 ms tepki süresi, Full RGB ve Outemu Switch ve fiyat performans bana göre Rampage markasını duyduğunuz an vasat lafını yapıştırıyorsunuz zaten her ürününde görüyorum bu yorumları kullanmadan yorum yapmayın.
Tepki süresi hikaye bu 1, Outemu switchler iyi değil bu 2, fiyat performans da değil bu 3. Amazonda orda burda 300-400TL'ye bulabileceğiniz ürünleri alıp marka basıp TR pazarına 800'e yediriyorlar.
0.2 ms tepki süresi mi var? ALFDSKDKSŞLGKJ Rampage'e bak ya Outemu switch ile omnipoint'in yapamadığını yapmış. Ya bırak hocam o switchlerin en baba 2.0mm actuation'u var saçma saçma konuşma.
Herşeyi anlarım 2.0mm'i 0.2 ms anlayacak kadar ne yaşadın çok merak ediyorum.