Merhaba.
Yeni bir güç kaynağı almak istiyorum ama hangi marka iyi hangi model sağlam hangi model sıkıntılı pek bilmiyorum. İleri zamanda bilgisayar parçalarımın bir kaçını yükseltmeyi düşünüyorum buna bağlı olarak yeni güçlü daha iyi koruma sağlayan bir güç kaynağı almak istiyorum. Şu anda kullandığım Cougar marka 700W bir güç kaynağı 5 yıldır ne taktıysam çalıştırdı hiç de sıkıntı çıkarmadı ama yenilemeye ondan başlayayım diyorum. Almışken güzel sağlam bir şey alma huyum olduğu için 1200W'lık güç kaynaklarına baktım ama marka marka arada fiyat farkları çok fazla o yüzden sizden yardım almaya geldim. İşin ehli anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Fazla olacağını bilerekten istiyorum ileri dönük olsun diye ayrıca önerdiğiniz psu benimde dikaktimi çekti hatta örnek olarak koyacaktım fakat emin olamadığım için karıştırmıyım dedim sağolun.
CORSAIR Marka CORSAIR CP-9020253-EU RM1000x SHIFT 1000W 80Plus Gold PCIe 5.0 Tam Modular ATX 3.0 Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
Tabii kasa uygunluğu da önemli, çünkü bağlantı soketleri yan tarafta.
CORSAIR Marka CORSAIR CP-9020253-EU RM1000x SHIFT 1000W 80Plus Gold PCIe 5.0 Tam Modular ATX 3.0 Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
EVGA supernova 1200 P2 80+ Platinum: Bu güç kaynağı, 1200W güç çıkışı sunar ve %92 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilmiştir.
Corsair HX1200i 80+ Platinum: Bu güç kaynağı da 1200W güç çıkışı sunar ve %92 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve dijital olarak kontrol edilen fan hızı sayesinde sessiz çalışır.
Seasonic Prime TX-1200: Bu güç kaynağı, 1200W güç çıkışı sunar ve %94 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilmiştir.
@Paper.C Platinium ya da Gold sadece verimlilik hakkında bir veri sunuyor. Kalite ya da performans açısından bir anlam ifade etmiyor. RM1000X Shift PCI-e 5.0 uyumluluğu bakımından tercih edilebilir ve iç yapı olarak da gayet üst düzey bir üründür. Hydro PTM Pro'da üzmez tabii.
www.tebilon.com
Tabii kasa uygunluğu da önemli, çünkü bağlantı soketleri yan tarafta.
EVGA supernova 1200 P2 80+ Platinum: Bu güç kaynağı, 1200W güç çıkışı sunar ve %92 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilmiştir.
Corsair HX1200i 80+ Platinum: Bu güç kaynağı da 1200W güç çıkışı sunar ve %92 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve dijital olarak kontrol edilen fan hızı sayesinde sessiz çalışır.
Seasonic Prime TX-1200: Bu güç kaynağı, 1200W güç çıkışı sunar ve %94 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilmiştir.