WestBound44 Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 1200 watt Power aldım bunu bilgisayara taktım ama Power kablosu yok. Eskisi 100 watt. Kullansam bir şey olur mu?
1200 watt Power aldım bunu bilgisayara taktım ama Power kablosu yok. Eskisi 100 watt. Kullansam bir şey olur mu?
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 31 Temmuz 2024 #2 WestBound44 dedi: 1200 watt Power aldım bunu bilgisayara taktım ama Power kablosu yok. Eskisi 100 watt. Kullansam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
WestBound44 dedi: 1200 watt Power aldım bunu bilgisayara taktım ama Power kablosu yok. Eskisi 100 watt. Kullansam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 Güç ve voltaj değerlerinin uyması lazım. Kafana göre kablo takma.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 WestBound44 dedi: 1200 watt Power aldım bunu bilgisayara taktım ama Power kablosu yok. Eskisi 100 watt. Kullansam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı kutusundan kendi kablolarının çıkması lazım. Onun dışında bir kablo kullanma taktığın parçayı yakabilirsin. Hatta aynı markanın kablosu olsa dahi aynı markanın farklı bir modeline kabloyu takarsan parçalar yanabiliyormuş.
WestBound44 dedi: 1200 watt Power aldım bunu bilgisayara taktım ama Power kablosu yok. Eskisi 100 watt. Kullansam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı kutusundan kendi kablolarının çıkması lazım. Onun dışında bir kablo kullanma taktığın parçayı yakabilirsin. Hatta aynı markanın kablosu olsa dahi aynı markanın farklı bir modeline kabloyu takarsan parçalar yanabiliyormuş.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 31 Temmuz 2024 #5 dreambullet dedi: Güç ve voltaj değerlerinin uyması lazım. Kafana göre kablo takma. Genişletmek için tıkla... Altı üstü 3'lü güç kablosu çoğu 1200W ve üzerini verebilir kablo kesiti önemli. Commodore 64 dedi: Güç kaynağından kendi kablolarının çıkması lazım. Onun dışında bir kablo kullanma taktığın parçayı yakabilirsin. Hatta aynı markanın kablosu olsa dahi aynı markanın farklı bir modelinde kabloyu takarsan parçalar yanabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam yıllardır tonlarca güç kablosu takıp çıkarttım dediğiniz olayların hiçbirini yaşamadım. Monitör için olan kabloyu PSU için kullanıyorum. Bu kabloların en ucuzları bile 250V 10A verebiliyor. Son düzenleme: 31 Temmuz 2024
dreambullet dedi: Güç ve voltaj değerlerinin uyması lazım. Kafana göre kablo takma. Genişletmek için tıkla... Altı üstü 3'lü güç kablosu çoğu 1200W ve üzerini verebilir kablo kesiti önemli. Commodore 64 dedi: Güç kaynağından kendi kablolarının çıkması lazım. Onun dışında bir kablo kullanma taktığın parçayı yakabilirsin. Hatta aynı markanın kablosu olsa dahi aynı markanın farklı bir modelinde kabloyu takarsan parçalar yanabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam yıllardır tonlarca güç kablosu takıp çıkarttım dediğiniz olayların hiçbirini yaşamadım. Monitör için olan kabloyu PSU için kullanıyorum. Bu kabloların en ucuzları bile 250V 10A verebiliyor.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 495256 dedi: Altı üstü 3'lü güç kablosu çoğu 1200W ve üzerini verebilir kablo kesiti önemli. Genişletmek için tıkla... PSU modelini ve elindeki kablonun fotoğrafını atsa sağlıklı olur. Adamın elinde ne kablo var bilmiyoruz sonuçta.
495256 dedi: Altı üstü 3'lü güç kablosu çoğu 1200W ve üzerini verebilir kablo kesiti önemli. Genişletmek için tıkla... PSU modelini ve elindeki kablonun fotoğrafını atsa sağlıklı olur. Adamın elinde ne kablo var bilmiyoruz sonuçta.