Arkadaşlar ben bu siteden bu ürünü aldım çalıştıramadım sanırım yanlış bağladım anakart vs güç geliyor lakin ekran gelmiyor.
1. olarak site güvenilir mi? Güvenilir denildi çoğu yerde güvenip almış bulundum.
2. olarak ben bu güç kaynağını nasıl bağlayacağım? Ekran kartına giden, takılması gereken kablo hangisi oluyor? Belki ben yanlış bağladım.
Teşekkürler.
Anakart icin 20+4 pini baglamissiniz o cepte, sonraki etapta islemci icin EPS/CPU baglantisini yapmalisiniz.
Ekran karti icin ise eger RTX 4000 serisi bir ekran kartiniz varsa takmaniz gereken baglanti PCIE5 baglantisi olarak gecen 12+4 pin kablosu, RTX 4000 degilse VGA/PCI-e etiketli 6+2 kablosu.
Onun haricinde HDD ve 2.5" SSD varsa onlarin SATA baglantilari gerekli.
Anakart icin 20+4 PIN'i baglamissiniz o cepte, sonraki etapta islemci icin EPS/CPU baglantisini yapmalisiniz.
Ekran karti icin ise eger RTX 4000 serisi bir ekran kartiniz varsa takmaniz gereken baglanti PCI-E5 baglantisi olarak gecen 12+4 pin kablosu, RTX 4000 degilse VGA/PCI-e etiketli 6+2 kablosu.
Onun haricinde HDD ve 2.5" SSD varsa onlarin SATA baglantilari gerekli.
@Andar Han iş yerindeyim saat 1.30 gibi paylaşırım dediğiniz gibi GTX1060 ile RTX3080 var VGA /PCI kablolarını bağlar denerim bir daha bu saatte aktif olursanız yardımcı olabilirseniz sevinirim sabaha kadar aktifim teşekkürler
Arkadaşlar çalıştırdım ekran da geldi lakin şu an fanlar çalışmıyor o neden olur ?
2. olarak CPU güç kablosunu bağlamamışım anakarta ondan çalışmamış.
Hocam fanlara hiç dokunmadım normal 700W kullandığım PSU'yu bağlayınca çalışıyor fanlar
1200W PSU bağlayınca çalışmadı sonradan fark ettim ne alaka yani aynı kabloları söküp taktım
Acaba anakarta takmadığım bir şey mi var