1200W PSU önerisi

Aris abim inceledi sen ne diyorsun...
Lian Li 216 kasaya sığar değil mi bu PSU hocam bu arada?

Bi' bakayım, piyasayı takip etmediğimden daha iyisi olabileceğini düşünürsem bütçe önerisini Oreki ve Andar Han'a bırakacağım onu biliniz.
Maks 6500 TL olsun hocam.

MSI, FSP ve Deep Cool var şimdilik radarda. Sizler hangisini derseniz onu alacağım. Bir de kasama sığsın tabii. Lian Li Lancool 216.

Şöyle bi' baktım iç yapısına ve performans testlerine, iyi bir PSU olduğuna kanaat getirdim. Hydro G Pro'dan daha iyi, PTM Pro ile kapışır ama aradaki fiyat farkını vermeye değecek bir artı/eksi yoktur. Andar Han ve Oreki bu bütçede şapkadan başka bir tavşan daha çıkarmayacaklarsa üçümüzün de fikri PX1000G yönünde.

Tamam hocam PSU üstadlarının son kararlarını bekliyorum. PX1000G
Sipariş geçiyorum hocam. Konu kapanmıştır. PSU üstadları ne diyorsa o olur sosyalde teşekkürler ilginiz için.

Sipariş ettim. Hayatımda ilk defa üst düzey bir PSU olacak. Parçalarım hep kaliteliydi ama hiç bir zaman PSU'da Xigmatek'ten öteye geçememiştim. 10 yıl da garantisi varmış sanırım. Sinerji'yi eleştirdim. 6099 TL'lik alışveriş yapıyoruz kargo ücretsiz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…