M mondprinz Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 239 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #21 Silinen üye dedi: Teşekkürler yüklemeyeceğim o zaman PUBG ve Valorant devam Hocam eski sürümleri var mı 64 GB civarında. Genişletmek için tıkla... Genede gerek yok hocam SSD de yer kalmayacak gene hiç gerek yok.
Silinen üye dedi: Teşekkürler yüklemeyeceğim o zaman PUBG ve Valorant devam Hocam eski sürümleri var mı 64 GB civarında. Genişletmek için tıkla... Genede gerek yok hocam SSD de yer kalmayacak gene hiç gerek yok.
efe Xp Decapat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profosyonel Öğrenci 2 Mayıs 2021 #22 mondprinz dedi: Genede gerek yok hocam SSD de yer kalmayacak gene hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Var mı daha eski sürümleri peki ?
mondprinz dedi: Genede gerek yok hocam SSD de yer kalmayacak gene hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Var mı daha eski sürümleri peki ?
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #23 Silinen üye dedi: Var mı daha eski sürümleri peki? Genişletmek için tıkla... Var mı bilmiyorum ama o kadar küçük olduğunu sanmıyorum ki olsa bile SSD'yi tamamen doldurmak SSD'nin hem ömrünü kısaltır hem de bilgisayar performansını düşürür. Yani o gösterge kırmızı olursa sıkıntı olur. Dediğim gösterge:
Silinen üye dedi: Var mı daha eski sürümleri peki? Genişletmek için tıkla... Var mı bilmiyorum ama o kadar küçük olduğunu sanmıyorum ki olsa bile SSD'yi tamamen doldurmak SSD'nin hem ömrünü kısaltır hem de bilgisayar performansını düşürür. Yani o gösterge kırmızı olursa sıkıntı olur. Dediğim gösterge: