120GB SSD önerisi

Eraygoktas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 120GB bir SSD almak istiyorum anakartım SATA 2 olduğu için hızın büyük bir önemi yok uzun ömürlü olması lazım bütçem 150TL ile 200TL arası.

Aklımda şu model var.
Daha önce kullanan var mı ortalama ne kdr süre dayanır. Oyun oynamayacağım sadece günlük kullanım için bu model uygun mudur?

Merhaba arkadaşlar 120GB bir SSD almak istiyorum anakartım SATA 2 olduğu için hızın büyük bir önemi yok uzun ömürlü olması lazım bütçem 150TL ile 200TL arası.

Aklımda şu model var.
Daha önce kullanan var mı ortalama ne kdr süre dayanır. Oyun oynamayacağım sadece günlük kullanım için bu model uygun mudur?

Attığınız SSD oldukça kaliteli F/P bir üründür. Alabilirsiniz.

Aklımda şu model var.

Evet yeterli fakat Windows'u kursanız azıcık bölge kalıyor bana kalırsa 256 GB alın fakat attığınız SSD gayet iyi.

Hocam SSD aldıktan sonra şu rehberim size yardımcı olabilir kurulum aşamasında.

Patriot Burst güzel bir modeldir hocam. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Alternatif olarak;

Teşekkürler hocam iki model arasında fark var mı?
Hocam SSD aldıktan sonra şu rehberim size yardımcı olabilir kurulum aşamasında.

Teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı