120GB SSD tavsiyesi

Spery

Megapat
Daha fazla  
H110M Pro-VD (ms-7996) anakartımın modeli bu. Şu anda HDD var bilgisayarımda, ben Windows için 120 GB'lık bir SSD düşünüyorum. HDD ve SSD için aynı anda destekler mi? Kasayı açıp baktığımda sata kablosundan bir adet vardı. 4 adet girişi vardı ama SATA kablosu sadece bir taneydi. SSD alırsam (Eğer destekliyorsa) SATA kablosu da almam mı gerekiyor?

H110M Pro-VD (ms-7996) anakartımın modeli bu. Şu anda HDD var bilgisayarımda, ben Windows için 120 GB'lık bir SSD düşünüyorum. HDD ve SSD için aynı anda destekler mi? Kasayı açıp baktığımda sata kablosundan bir adet vardı. 4 adet girişi vardı ama SATA kablosu sadece bir taneydi. SSD alırsam (Eğer destekliyorsa) SATA kablosu da almam mı gerekiyor?
Anakart kutusu duruyorsa oraya bir bak derim. İçinde bir SATA kablosu daha olabilir ama yoksa da bir tane almalısın. Evet HDD+SSD kullanabilirsiniz. Anakartın ile ilgili bir sorun da olmaz. Tabi tam verim almak için Windows ve Chrome gibi uygulamaları SSD diske kurman gerekiyor.

SSD önerim ise bu olur:

260 TL bütçem var. SSD ve gereken kablodan öneri verir misiniz? Başka herhangi bir şeye ihtiyacım varsa onu da söyler misiniz? Ayrıca kasaya sabitlemek için herhangi bir aparata ihtiyacım var mıdır?

260 TL bütçem var. SSD ve gereken kablodan öneri verir misiniz? Başka herhangi bir şeye ihtiyacım varsa onu da söyler misiniz? Ayrıca kasaya sabitlemek için herhangi bir aparata ihtiyacım var mıdır?

Kablo için bilgisayarcıya SATA 3 kablosu verir misin demen yeterli. Kalite farkı yoktur.

260TL'ye bunu alabilirsin, çok iyi olur;

Son bir ürün :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı