Eksi verenler neye göre eksi veriyor çok merak ediyorum? Bana eksi atan ve açıklama yapamayan arkadaşlar sanırım oyunda peek atılıp ölünce hile bunlar ya diyen tayfa.
@elexonn hocamın anlattığı doğru. Ekipman yükseltmelerinde hele ki monitör yükseltmelerinde alışmak zor oluyor. Zamanla iyi oynamaya başlıyorsunuz. Bu mouse-klavye içinde geçerli.
60 Hz 60FPS'den 165Hz 400FPS'e geçtim bayağı etkisi oldu çok fark var 60 Hz de çok kasıyor takılıyor gibiydi ama 165hze geçtikten sonra oyun akıyor yağ gibi farkı sende hissedeecksin.
Farzet 1 FPS (1HZ) ile CS GOda AWP ile bir yeri piklediğini düşün. Düşmanı çıktığı gibi AWP ile indirebilir misin? Hayır çünkü o Ekran yenilenene kadar adam seni 50 kere vurmuş olur.
HZ de öyle bir şey kanka sen 60 FPS yerine 240 HZ bir Monitöre sahip olursan adamı AWP ile vurman 4 kat kolaylamış olacak.