S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 23 Ekim 2020 #51 Rush marka farelere bakabılırsınız.
Mehmet Yay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 23 Ekim 2020 #52 Bu dpi saçmalığı aynı 1 ms monitör ile 4 ms farkı gibi. Pazarlarken ahım şahım icraate gelince fark çok az.
Bu dpi saçmalığı aynı 1 ms monitör ile 4 ms farkı gibi. Pazarlarken ahım şahım icraate gelince fark çok az.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 23 Ekim 2020 #53 Mehmet Yay dedi: Bu DPI saçmalığı aynı 1 ms monitör ile 4 ms farkı gibi. Pazarlarken ahım şahım icraate gelince fark çok az. Genişletmek için tıkla... Değil bu gerçekten farkediyor.
Mehmet Yay dedi: Bu DPI saçmalığı aynı 1 ms monitör ile 4 ms farkı gibi. Pazarlarken ahım şahım icraate gelince fark çok az. Genişletmek için tıkla... Değil bu gerçekten farkediyor.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Ekim 2020 #54 Dostlar kafamı allak bullak ettiniz daa hangisini alacağımı şaşırdım.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 23 Ekim 2020 #55 Mehmet Yay dedi: Bu dpi saçmalığı aynı 1 ms monitör ile 4 ms farkı gibi. Pazarlarken ahım şahım icraate gelince fark çok az. Genişletmek için tıkla... DPI saçmalığı? Özgür Adam dedi: Dostlar kafamı allak bullak ettiniz daa hangisini alacağımı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Rampage, James Donkey, Gamepower gibi markalar almayın yeter.
Mehmet Yay dedi: Bu dpi saçmalığı aynı 1 ms monitör ile 4 ms farkı gibi. Pazarlarken ahım şahım icraate gelince fark çok az. Genişletmek için tıkla... DPI saçmalığı? Özgür Adam dedi: Dostlar kafamı allak bullak ettiniz daa hangisini alacağımı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Rampage, James Donkey, Gamepower gibi markalar almayın yeter.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 23 Ekim 2020 #56 Ben hala şiddetle Sürprizbozan G300S öneriyorum.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 23 Ekim 2020 #57 mil01lao dedi: Ben hala şiddetle Sürprizbozan G300S öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu model. Arkadaşa kronik sorunlu model aldırtmayın.
mil01lao dedi: Ben hala şiddetle Sürprizbozan G300S öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu model. Arkadaşa kronik sorunlu model aldırtmayın.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Ekim 2020 #58 mil01lao dedi: Ben hala şiddetle Sürprizbozan G300S öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam siparişi veriyorum. Katılan yardımcı olan yarışmacı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Saygılar.
mil01lao dedi: Ben hala şiddetle Sürprizbozan G300S öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam siparişi veriyorum. Katılan yardımcı olan yarışmacı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Saygılar.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 23 Ekim 2020 #59 TÇB dedi: Kronik sorunlu model. Arkadaşa kronik sorunlu model aldırtmayın. Genişletmek için tıkla... Neresi kronik sorunlu 4 yıldır kullanıyorum. Özgür Adam dedi: Tamam siparişi veriyorum. Katılan yardımcı olan yarışmacı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Saygılar. Genişletmek için tıkla... Bir sn hocam kronik sorunlu dedi arkadaş bende bir sorun yok ama.
TÇB dedi: Kronik sorunlu model. Arkadaşa kronik sorunlu model aldırtmayın. Genişletmek için tıkla... Neresi kronik sorunlu 4 yıldır kullanıyorum. Özgür Adam dedi: Tamam siparişi veriyorum. Katılan yardımcı olan yarışmacı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Saygılar. Genişletmek için tıkla... Bir sn hocam kronik sorunlu dedi arkadaş bende bir sorun yok ama.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 23 Ekim 2020 #60 Özgür Adam dedi: Tamam siparişi veriyorum. Katılan yardımcı olan yarışmacı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Saygılar. Genişletmek için tıkla... Bence almayın. 1 hafta sonra "G300S çift tıklama sorunu" diye konu açabilirsiniz.
Özgür Adam dedi: Tamam siparişi veriyorum. Katılan yardımcı olan yarışmacı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Saygılar. Genişletmek için tıkla... Bence almayın. 1 hafta sonra "G300S çift tıklama sorunu" diye konu açabilirsiniz.