Olmaz. 120TL bütçen var. Ama hiçbir Fare'yi de beğenmiyorsun. Keyfe bak. Burada da kardeşim yerine hocam gibi ya da arkadaşım hiç olmadı kanka gibi kelimeler kullanırsanız daha iyi olur.
Konturlu şekle sahip tasarımıyla konforlu bir kullanım sunan Corsair Harpoon RGB Pro gaming mouse, 12.000 DPI sensörü ve inanılmaz derecede hafiflik sunan 85 g ağırlığıyla, uzun saatler süren rahat ve…
COUGAR CGR-MINOS XT MINOS XT GAMING MOUSE Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor kendi kullandığım mouse. Türkiye'de çok fazla bilinmiyor olabilir belki, bilenleriniz de vardır ama harikulade bir marka. Mouse pad'ini de kullanıyorum aynı zamanda. Tavsiye ediyorum ama satıcıyı tanımıyorum alacaksanız ona göre hareket etmenizi öneririm.
COUGAR CGR-MINOS XT MINOS XT GAMING MOUSE Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor kendi kullandığım mouse. Türkiye'de çok fazla bilinmiyor olabilir belki, bilenleriniz de vardır ama harikulade bir marka. Mousepad'ini de kullanıyorum aynı zamanda. Tavsiye ediyorum ama satıcıyı tanımıyorum alacaksanız ona göre hareket etmenizi öneririm.