ROG Gladius III Wireless aimpoint mouse için mouse pad arıyorum. Bir türlü karar veremedim. SteelSeries QCK modelini düşündüm ama emin değilim. Bütçe sınırım yok, belirttiğim ölçülerdeki tavsiyelerinize açığım.
Razer Goliathus Chroma 3XL Mouse Pad RZ02-02500700-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Razer Gigantus V2 3XL Mouse Pad RZ02-03330500-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
ROG Gladius II'ı Wireless aimpoint mouse için mouse pad arıyorum. Bir türlü karar veremedim. SteelSeries QCK modelini düşündüm ama emin değilim. Bütçe sınırım yok, belirttiğim ölçülerdeki tavsiyelerinize açığım.
Hocam klavyenin altında da mouse pad olsun istiyorum bunun için iki tane mouse pad kullanıyordum bu nedenle büyük boyutlu mouse pad alıyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Razer Goliathus Chroma 3XL Mouse Pad RZ02-02500700-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Razer Gigantus V2 3XL Mouse Pad RZ02-03330500-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.