Elektronik 12100F ARC A750 sistem 9.999₺

Hocam DX9 oyularda durumlar nasıl şu an. Nette videolar var fakat 3-4 ay önce de kalmıs daha da toparlamıslardır herhalde.

Ben sistemi dün aldım. Geçen hafta sipariş etmiştim. Bios güncellemesi, ram testi v.s derken sadece 2 oyun indirip denedim. Forza 5 ve Euro Truck Simulator 2. Şuan Rdr2 indiriyorum ve 8 saat sürüyor indirmesi
DX9 oyunlar hangisi bilmiyorum ama eskiden kalma düz half-life var bide onu oynadım sorunsuz

Bende 2k monitör var. Söylediğim oyunları 2k ve en üst seviye kalitede çok akıcı oynayabiliyorum. FPS göremediğim için kaç fps alıyor bilmiyorum ama buna takılan biride değilim. Çok fazla oyun oynayan biride değildim açıkcası böyle bir sistem aldım bari oyunda oynayayım diye çıktım yola. Akıcı oynatması, takılmaması bana yetiyor.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Arc 750 kartı denemenin sırası bizde sanırım

Bu kartların soğutması nasıl arkadaşlar? 6700XT yerine Arc A770 veya 3060 yerine A750 tercih edilmesi daha mantıklı gibi duruyor son güncellemelerle eğer soğutma konusunda da iyiyse.

İntel dehşet geliyor.
Laptop olmasa direkt alırdım.
Kasayı da sonradan değiştirirdim.

Anakart b550 gaming
Ram goodram rgb
İşlemci 13100f yapsanız mis gibi.

İntel dehşet geliyor.
Laptop olmasa direkt alırdım.
Kasayı da sonradan değiştirirdim.
Evet beni de cezbetti. Yazın bilgisayar toplayacağım 6700xt + 7800x3D yapmayı düşünüyordum ama şu an büyük ihtimalle A770 alırım. Tabi üstte de dediğim gibi sıcaklık değerlerini de incelemek lazım laptopa dönmesin sonra.

Sıcaklıklığı yine normaldir ama yaygın olmaması düşündürüyor.

Sıcaklıklığı yine normaldir ama yaygın olmaması düşündürüyor.

Ekran kartıyla alakasız ama zamanında Xiaomi, Huawei gibi markalara da aynı şeyler söyleniyordu şu anda Türkiye'nin yarısı Xiaomi kullanıyor. Intel de zamanla gelişecektir ve talep arttıkça fiyatlarda artacaktır. Bir sonraki seride AMD, NVIDIA gibi soğutmayı yapmaları için ASUS, EVGA, MSI gibi markalar ile anlaşırsa çok daha güzel işler çıkabilir ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…