Evet beni de cezbetti. Yazın bilgisayar toplayacağım 6700xt + 7800x3D yapmayı düşünüyordum ama şu an büyük ihtimalle A770 alırım. Tabi üstte de dediğim gibi sıcaklık değerlerini de incelemek lazım laptopa dönmesin sonra.
Arc 770 kullanıyorum. Mesh ve hava sirkülasyonu iyi bir kasa ile sorun yaşamazsınız. Yeni RDR2 kurdum ve 2k ultra yüksek ayarlarda sorunsuz. Driver sorunu veya başka hiç bir sorun yaşamadım, tavsiye ederim.
10 bin TL civarı bütçen varsa yine A750 sistem çıkar. Bu fiyata 6600 ya da 3060 sistem çıkması zor. Ya da illa NVIDIA olacak diyorsan bu fiyata RTX3050 kasalar var fakat o da A750'nin gerisinde.
TR şartlarında ve TR şartları gibi alım gücü düşük olan ülkeler var halen. Herkesi bütçesi üst segmente yetmeyebiliyor, oynanacak bir sürü oyun var halen daha. Ben halen daha GTX 1650Ti ekran kartımda oynamadığım bir sürü oyun var. Ben bu kartla halen oynamadığım oyunları oynuyorsam RTX 3060 ile 1080p ile RTX 5000 serisine kadar yoluma devam ederim sonra o zamanında giriş-orta seviyesi yeni nesil karta geçerim o sürede oynamadığım bir sürü oyun birikmiş olup yine aynı şekilde yoluma devam ederim. Artık 2k çözünürlük kartlar FP kartlar yaygınlaşmaya başladı o zaman da 4K kartlar da yaygınlaşınca artacaktır.