Bart2 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Cfi kodları farklı. Benim alacağım model 1218a bir sorun çıkarır mı? Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Son düzenleme: 13 Nisan 2023
Cfi kodları farklı. Benim alacağım model 1218a bir sorun çıkarır mı? Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir
darkness55 Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #2 Bart2 dedi: Cfi kodları farklı. Benim alacağım model 1218a bir sorun çıkarır mı? Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Genişletmek için tıkla... Nerden aldın acaba bende almayı düşünüyorum
Bart2 dedi: Cfi kodları farklı. Benim alacağım model 1218a bir sorun çıkarır mı? Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Aldım artık konu kilitlenebilir Genişletmek için tıkla... Nerden aldın acaba bende almayı düşünüyorum