Eyvallah hocam çok emek var. Çok para yatırdık lakin istediğimiz fiyat hesaba göre çok cüzi. BakalımKaliteli bir hesaba benziyor, hayırlı satışlar.
CSGO içerisinde bulunan övgü 500 e yakındır. 441 adet yorum mevcut 350 tanesi diyelim +rep olsun gücenlledim 350 yaptım.Bence satılık ilanlardan banlanması lazım.
Level 123 demiş fakat 10.
İlk olarak zaten level rozet işleme sonucu oluşur arkadaşımız level ve ayrı rozete ayrı fiyat yazmış.
İki CS:GO envanterinden +300 diye bahsetmiş +100 olması bile soru işareti.
Rozetler çok ender demiş zaten 3,ü hiç nadir değil biri de pırlanta rozet. Pırlanta rozeti kazanmak için 25₺’ye kupon alıp doğru seçimler yapmak lazım ki zaten 25₺ olmasının sebebi rozet değil maçlarsan kazandığınız hediye paketleri yani bu da nadir değil.
GTA5 ve R6’den falan bahsetmiş oyun değeri 600₺ demiş hesapta iki oyun var toplam değeri CASGO’nun artık bedava olduğunu düşünürsek 89₺.
500’e yakın +rep demiş 1 yorum var onda da +rep yok (2 oldu ben de yorum attım.).
Ya da yanlış hesabın linkini attınız.
Böyle olsa bile anlatılandan eksik olduğu ayrı bir konu.
Cevapta yazdığım gibi: Pardon arkadaşlar yeni hesap aldığımdan dolayı onun linkini bu yapmıştım güncelledim sorun yok
Sadece linki güncellemeyi unutmuşum eğlenme gibi bir durum böyle resmi forumda olmaz.Ağam bizimle eğleniyor
Hayır anlamayan sizsiniz o rozeti kazanmak için doğru seçimler yapıyorsunuz o seçimler sonucu da hatıra paketleri kazanıyorsunuz hatıra paketlerinin de bir değeri olduğu için sattığınızda size maliyeti yaklaşık 30 tl oluyor.Pardon arkadaşlar yeni hesap aldığımdan dolayı onun linkini bu yapmıştım güncelledim sorun yok
CSGO içerisinde bulunan övgü 500 e yakındır. 441 adet yorum mevcut 350 tanesi diyelim +rep olsun gücenlledim 350 yaptım.
Nadir rozetler yazdım evet şuan 15,16,17,18,19 rozetli hesaba 800 tl isteyen bir topluluk var ki onların yanında hiç bişi yapmadım. 25TLye değil 50 tl ye yapılıyor o rozet ki onu bile anlamamışsınız. CSGO artık bedava olabilir lakin hesap seçkin ona para bile yazma gereği duymadım. Bedava hesaplarla seçkin oyunlara girmedik sürece hacklerle oynamaya devam edebilirsiniz. Doğru seçimleri yapmakta hesabın rozetini nadirleştirmektedir.
Cevapta yazdığım gibi: Pardon arkadaşlar yeni hesap aldığımdan dolayı onun linkini bu yapmıştım güncelledim sorun yok
Sadece linki güncellemeyi unutmuşum eğlenme gibi bir durum böyle resmi forumda olmaz.
Tamam seçimi doğru yapamadığın zaman gümüş de ya da altında kalıyorsunuz. Bunu pırlanta yapmak nadirliktir. Yanlış seçimle altında kalmak da neredeyse herkesin yapacabileceği bir işti bu seçimlerde. Pırlanta için hepsinin doğru bilinmesi gerekiyordu. Hepsini doğru bilmişim ve bunun nadir olduğuna inanıyorum. Ki ben yorumda da belirttim toplam 10 adet steam rozetine denk gelen o kadar rozete 300 tl değer biçtim. Biraz araştırma yaparak birazcık farklı hesapların satım fiyatlarını öğrenebilirsiniz ki ona da bir parantez açıyorum komple fiyat 1000 TL yazdım.Hayır anlamayan sizsiniz o rozeti kazanmak için doğru seçimler yapıyorsunuz o seçimler sonucu da hatıra paketleri kazanıyorsunuz hatıra paketlerinin de bir değeri olduğu için sattığınızda size maliyeti yaklaşık 30 tl oluyor.
Ayrıca nadir doğru terim değil belirtirim.
Pırlanta için hepsini doğru bilmek gerekmiyor çeyrek finalde 2 yarı finalde 1 doğru seçim yeterli.Tamam seçimi doğru yapamadığın zaman gümüş de ya da altında kalıyorsunuz. Bunu pırlanta yapmak nadirliktir. Yanlış seçimle altında kalmak da neredeyse herkesin yapacabileceği bir işti bu seçimlerde. Pırlanta için hepsinin doğru bilinmesi gerekiyordu. Hepsini doğru bilmişim ve bunun nadir olduğuna inanıyorum. Ki ben yorumda da belirttim toplam 10 adet steam rozetine denk gelen o kadar rozete 300 tl değer biçtim. Biraz araştırma yaparak birazcık farklı hesapların satım fiyatlarını öğrenebilirsiniz ki ona da bir parantez açıyorum komple fiyat 1000 TL yazdım.