Emin misiniz altında metal mandal varSoğutucu vidalarını saat yönünün tersine doğru çevirip çıkarın.
Pinler nasıl cikicak acabaSoğutucu vidalarını saat yönünün tersine doğru çevirip çıkarın.
Aşağıdaki videodan yardım alabilirsiniz.Emin misiniz altında metal mandal var
Pinler nasıl cikicak acaba
Aşağıdaki videodan yardım alabilirsiniz.
Dostum anlamayacak bir şey yok. O soğutucuda gördüğün 4 adet pini, teker teker saat yönünün tersine doğru çevirip yukarı çekeceksin. Hepsini söküp çıkardığında soğutucu boşa çıkacak. Anakartın kasanın içerisinde olmasının önemi yok.Anakart kasanın içinde ve anlamadım nasıl olacak detaylı anlatır mısınız?
Dostum anlamayacak bir şey yok. O soğutucuda gördüğün 4 adet pini, teker teker saat yönünün tersine doğru çevirip yukarı çekeceksin. Hepsini söküp çıkardığında soğutucu boşa çıkacak. Anakartın kasanın içerisinde olmasının önemi yok.
Pin yuvası ve 4 pinlik bağlatı kablosu ne demek hocam. Anlamıyorum. Resim atabilir misiniz?Siz yanlış anlamışiniz soğutucu çıktı ancak pin yuvası 4 pinlik bağlantı kablosu nasıl çıkacak.
Pin yuvası ve 4 pinlik bağlatı kablosu ne demek hocam. Anlamıyorum. Resim atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.