B borabala Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. alınır mı sizce?
O Odinci41 Centipat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 92 18 Haziran 2022 #2 Link atar mısınız ? Kendim için de bakmak istiyorum
B borabala Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Odinci41 dedi: Link atar mısınız ? Kendim için de bakmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Monitör AOC 23.6 C24G2U/BK 165Hz 1ms VGA 2xHDMI DP 4xUSB VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör| ITOPYA.COM Sistem BBL-QutionerX/Intel Core i5 12400F/PNY GeForce RTX 3060 XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Odinci41 dedi: Link atar mısınız ? Kendim için de bakmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Monitör AOC 23.6 C24G2U/BK 165Hz 1ms VGA 2xHDMI DP 4xUSB VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör| ITOPYA.COM Sistem BBL-QutionerX/Intel Core i5 12400F/PNY GeForce RTX 3060 XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
İbrahim09139 Femtopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #4 borabala dedi: Eki Görüntüle 1423572 Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kasa fiyatı iyi alabilirsin kaçırma derim
borabala dedi: Eki Görüntüle 1423572 Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kasa fiyatı iyi alabilirsin kaçırma derim
B borabala Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 İbrahim09139 dedi: Kasa fiyatı iyi alabilirsin kaçırma derim. Genişletmek için tıkla... Daha ucuzuna daha iyisi bulunmaz diye düşünüyorum doğru mudur?
İbrahim09139 dedi: Kasa fiyatı iyi alabilirsin kaçırma derim. Genişletmek için tıkla... Daha ucuzuna daha iyisi bulunmaz diye düşünüyorum doğru mudur?
İbrahim09139 Femtopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #6 borabala dedi: Daha ucuzuna daha iyisi bulunmaz diye düşünüyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet zaten ekran kartıyla işlemci anakart fiyatına sistem kaçırmayın.
borabala dedi: Daha ucuzuna daha iyisi bulunmaz diye düşünüyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet zaten ekran kartıyla işlemci anakart fiyatına sistem kaçırmayın.
B borabala Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #7 İbrahim09139 dedi: Evet zaten ekran kartıyla işlemci anakart fiyatına sistem kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. İbrahim09139 dedi: Evet zaten ekran kartıyla işlemci anakart fiyatına sistem kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının markasının bir önemi olmaz diye düşünüyorum ısınma anlamında.
İbrahim09139 dedi: Evet zaten ekran kartıyla işlemci anakart fiyatına sistem kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. İbrahim09139 dedi: Evet zaten ekran kartıyla işlemci anakart fiyatına sistem kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının markasının bir önemi olmaz diye düşünüyorum ısınma anlamında.
İbrahim09139 Femtopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #8 borabala dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Ekran kartının markasının bir önemi olmaz diye düşünüyorum ısınma anlamında. Genişletmek için tıkla... Diğer 3060 lardn fazla başka bir değer vercwgini sanmıyorum şu video ya bir bakin orada ısınma testi oyun testi var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İbrahim09139 dedi: Diğer 3060 lardn fazla başka bir değer vercwgini sanmıyorum şu video ya bir bakin orada ısınma testi oyun testi var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Link atılmıyor sanırım pc hocası pny rtx 3060 yazın çıkar Tm atılmiş
borabala dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Ekran kartının markasının bir önemi olmaz diye düşünüyorum ısınma anlamında. Genişletmek için tıkla... Diğer 3060 lardn fazla başka bir değer vercwgini sanmıyorum şu video ya bir bakin orada ısınma testi oyun testi var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İbrahim09139 dedi: Diğer 3060 lardn fazla başka bir değer vercwgini sanmıyorum şu video ya bir bakin orada ısınma testi oyun testi var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Link atılmıyor sanırım pc hocası pny rtx 3060 yazın çıkar Tm atılmiş
RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #9 Sizin sayenizde bende bu sistemi alıyorum umarım sorun çıkarmaz.
İbrahim09139 Femtopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #10 RuvaaK dedi: Sizin sayenizde bende bu sistemi alıyorum umarım sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Daha güvenilir ve ucuz olmasını ister iseniz RTX 2060'lı PC hocanın sistemi var şu anda stoklarda bulunuyor onu almanızı tavsiye ederim.
RuvaaK dedi: Sizin sayenizde bende bu sistemi alıyorum umarım sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Daha güvenilir ve ucuz olmasını ister iseniz RTX 2060'lı PC hocanın sistemi var şu anda stoklarda bulunuyor onu almanızı tavsiye ederim.