B borabala Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #11 RuvaaK dedi: Sizin sayenizde bende bu sistemi alıyorum umarım sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Aldığınızda bir sorun çıkarsa ya da çıkmazsa yazabilir misiniz buraya? İbrahim09139 dedi: Daha güvenilir ve ucuz olmasını ister iseniz RTX 2060'lı PC hocanın sistemi var şu anda stoklarda bulunuyor onu almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PC Hocası GG6 MI?
RuvaaK dedi: Sizin sayenizde bende bu sistemi alıyorum umarım sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Aldığınızda bir sorun çıkarsa ya da çıkmazsa yazabilir misiniz buraya? İbrahim09139 dedi: Daha güvenilir ve ucuz olmasını ister iseniz RTX 2060'lı PC hocanın sistemi var şu anda stoklarda bulunuyor onu almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PC Hocası GG6 MI?
İbrahim09139 Femtopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #12 borabala dedi: Aldığınızda bir sorun çıkarsa ya da çıkmazsa yazabilir misiniz buraya? PC Hocası GG6 MI? Genişletmek için tıkla... Evet gg6
borabala dedi: Aldığınızda bir sorun çıkarsa ya da çıkmazsa yazabilir misiniz buraya? PC Hocası GG6 MI? Genişletmek için tıkla... Evet gg6
B borabala Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #13 İbrahim09139 dedi: Evet GG6. Genişletmek için tıkla... Onun Intel'ini almayı düşünüyordum fakat intelinin stoğu kalmadığından alamadım.
İbrahim09139 dedi: Evet GG6. Genişletmek için tıkla... Onun Intel'ini almayı düşünüyordum fakat intelinin stoğu kalmadığından alamadım.