12400F - 3060 Ti sistem nasıl?

Anakart önerisi alabilir miyim? Uzunca süre AMD kullandığım için Intel anakartlarına çok hakim değilim.

Hocam bu var da o bütçeye bu sistem olmamış aşağıdakilere bir bakın.

Bu daha iyi olur uzun ömürlü olması açısından ve 3070 TI-3080 arası oyun performansı veriyor.

Reis kısa soru soracağım bilemediğimden 6800 2K monitör için sistem falan diyenler var alıp 1080 kullanamaz mıyız?

10 bine de 3060 Ti var ama Shadow of the Tomb Raider oyununda bile 80 derecede çalışıyor sıfır kart. Serin ve gürültüsüz çalışması kesinlikle benim için çok önemli.

Attığım sistemdeki AMD ekran kartı stres testinde 60° üstünü görmedi ancak üstteki 4070 sisteme de bakılabilir bütçe yetiyorsa.

Reis kısa soru soracağım bilemediğimden 6800 2K monitör için sistem falan diyenler var alıp 1080 kullanamaz mıyız?

1080p kullanıyorum ben ancak gelecekte 1440p almayı planlıyorum tabii ki 1080P'de kullanabilirsin ancak 1440P'de kullanmak daha doğru olur.

Attığım sistemdeki AMD ekran kartı stres testinde 60° üstünü görmedi ancak üstteki 4070 sisteme de bakılabilir bütçe yetiyorsa.

1080p kullanıyorum ben ancak gelecekte 1440p almayı planlıyorum tabii ki 1080P'de kullanabilirsin ancak 1440P'de kullanmak daha doğru olur.
Neden kartın sağlık açısından mı yoksa keyfe göre falan mı?

Eğer illa NVIDIA ekran kartı istiyorsan ki şahsen sadece oyun ise amacın AMD öneririm uzun ömürlü olması için malum 8 GB VRAM çok dayanmayabilir. Mevcut 4060 Ti sistem bulamadım eğer varsa arkadaşlar atarlar zatem eğer 4070 sisteme bütçeniz çıkabilirse o çok daha iyi olur.

Ekran kartı:

Anakart:

İşlemci:

RAM:

Kasa:

PSU:

SSD:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı