agei Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 442 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #1 Cevaplarınızı bekliyorum.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #3 agei dedi: Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 1080p'de yapar. 1440p'de sadece rekabetçi oyunlarda yapar. Ama üzecek kadar yapmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
agei dedi: Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 1080p'de yapar. 1440p'de sadece rekabetçi oyunlarda yapar. Ama üzecek kadar yapmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Oyuncanavarii Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #4 Evet biraz yapar eğer Full HD çözünürlüğünde isen.