Vallahi ben daha yeni Arctic marka aldım çok iyi indirim var almanı öneririm ARCTIC Liquid Freezer II - 360 AR-ACFRE00068A Rev 7 LGA1700-1200/AM5-AM4, 3x120mm PWM Sıvı İÅlemci soÄutucusu - inventus bundan aldım. Kasan kaç mm destekliyor bak 360 desteklemiyorsa kule tipi soğutucuda alabilirsin onlar daha fiyat performans oluyor Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe tamamen bütçe ve zevklerine kalmış.
Macununu değiştirmeyi deneyebilirsin. Kasanın fanlarının hava akışlarını kontrol etmeni öneririm ekran kartının da macunu vs. eskimiş olabilir bu sıcaklıklar çok anormal sıcaklıklar çünkü.
Valla ben daha yeni Arctic marka aldım çok iyi indirim var almanı öneririm ARCTIC Liquid Freezer II - 360 AR-ACFRE00068A Rev 7 LGA1700-1200/AM5-AM4, 3x120mm PWM Sıvı İÅlemci soÄutucusu - inventus bundan aldım. Kasan kaç mm destekliyor bak 360 desteklemiyorsa kule tipi soğutucuda alabilirsin onlar daha fiyat performans oluyor Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe tamamen bütçe ve zevklerine kalmış.Sıvı soğutucuda almayı düşünüyorum ne önerirsin.
Vallahi ben daha yeni Arctic marka aldım çok iyi indirim var almanı öneririm ARCTIC Liquid Freezer II - 360 AR-ACFRE00068A Rev 7 LGA1700-1200/AM5-AM4, 3x120mm PWM Sıvı İÅlemci soÄutucusu - inventus bundan aldım. Kasan kaç mm destekliyor bak 360 desteklemiyorsa kule tipi soğutucuda alabilirsin onlar daha fiyat performans oluyor Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe tamamen bütçe ve zevklerine kalmış.
Sizin adınıza sevindim gönderdikleri termal macunu sürüp sıvı soğutmayı takınca buz gibi yapıyor zaten. Ekran kartının da termal macunları değiştirebilirsiniz içini açıp size kalmış. Sorununuzun çözüldüğüne çok sevindim240M modelini aldım ve oyunda 55 dereceyi geçmiyor drop sorunumda düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.