12400F için sıvı soğutma önerisi

onmylove

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci sürekli 100 derecede çalışıyor. Boşta 90 derece gösteriyor.
Sistem şu şekilde.
Ekran kartı: 6900 XT.
Anakart: Gigabyte H610M h DDR4.
Kasa: MSI Forge 1000r.
Şu an stok fan takılı ekstra bir soğutucu almadım. Ama bilgisayarı ilk aldığım zamana göre %70 civarı performans düşüşü yaşadım.
Sadece Chrome'da video açıkken aldığım sıcaklık değerleri.

Bunu alsan o işlemciye yeter de artar.

Bir termal macununu falan değiştirseydin garibanın.

Sıvı soğutucu olarak ne önerirsin. Almışken düzgün bir şey alayım bari de hayata tutunsun 1 sene daha

Sıvı soğutma aldığında eline ekstradan bir şey geçmeyecek aksine cebinden çıkacak. Attığım soğutucuyla değil 1 5 sene de hayatta tutarsın.

Uyguna çözeyim dersen MX-6 macun al garibanın bir macununu değiştir stok soğutmayı temizle.

Diyorsan eğer ben bir sene sonra gidip AM5'in tepe modellerine geçiş yapacağım o zaman işler değişir. Sıvı soğutma önermiyorum gerek olası çıkabilecek sorunları gerekse prensiplerimden dolayı.

Sıvı soğutucu olarak ne önerirsin. Almışken düzgün bir şey alayım bari de hayata tutunsun 1 sene daha

Assassin king yeterince iyi bir kule tipi soğutucu. Eğer gelecekte üst seviye bir işlemciye geçmeyeceksen sıvı soğutmaya ihtiyacın yok, 12400F'ye hava soğutucu fazlasıyla yeterli.

Ek olarak, stok fan olmasından dolayı değil gibi sorun. Benim 12400F'nin stok fan ile yükte 75'i geçtiğini görmedim.

Termal macundandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…