zirve60 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 4 Haziran 2023 #11 avis1 dedi: Var kardesim yanlış bakmışsınız ben 6 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum Wi-Fi'si nasıl güçlü mü? avis1 dedi: Var kardesim yanlış bakmışsınız ben 6 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı anakarttan aldım. Hocam Wi-Fi'ya nasıl bağlanılıyor yardımcı olur musun? @550519 Son düzenleme: 9 Haziran 2023
avis1 dedi: Var kardesim yanlış bakmışsınız ben 6 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum Wi-Fi'si nasıl güçlü mü? avis1 dedi: Var kardesim yanlış bakmışsınız ben 6 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı anakarttan aldım. Hocam Wi-Fi'ya nasıl bağlanılıyor yardımcı olur musun? @550519
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 10 Haziran 2023 #12 zirve60 dedi: Dostum Wi-Fi'si nasıl güçlü mü? Aynı anakarttan aldım. Hocam Wi-Fi'ya nasıl bağlanılıyor yardımcı olur musun? @550519 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Kutusundan çıkan anteni montajlayın Wifi ve Bluetooth Driver indirip kurun. B660M DS3H AX DDR4 (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
zirve60 dedi: Dostum Wi-Fi'si nasıl güçlü mü? Aynı anakarttan aldım. Hocam Wi-Fi'ya nasıl bağlanılıyor yardımcı olur musun? @550519 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Kutusundan çıkan anteni montajlayın Wifi ve Bluetooth Driver indirip kurun. B660M DS3H AX DDR4 (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
zirve60 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #13 avis1 dedi: Hayırlı olsun. Kutusundan çıkan anteni montajlayın Wi-Fi ve Bluetooth driver indirip kurun. B660M DS3H AX DDR4 (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Genişletmek için tıkla... Ne yaptıysam bağlanamadım. Format atıp tekrar driver kurup denedim. BIOS'tan ayar mı gerekiyor. Olmuyor.
avis1 dedi: Hayırlı olsun. Kutusundan çıkan anteni montajlayın Wi-Fi ve Bluetooth driver indirip kurun. B660M DS3H AX DDR4 (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Genişletmek için tıkla... Ne yaptıysam bağlanamadım. Format atıp tekrar driver kurup denedim. BIOS'tan ayar mı gerekiyor. Olmuyor.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 11 Haziran 2023 #14 zirve60 dedi: Ne yaptıysam bağlanamadım. Format atıp tekrar driver kurup denedim. BIOS'tan ayar mı gerekiyor. Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Formatla biosla ilgili değil dediğim gibi anteni doğru taktiginizdan emin olun driverleri yukleyin yeni tarama yapın.
zirve60 dedi: Ne yaptıysam bağlanamadım. Format atıp tekrar driver kurup denedim. BIOS'tan ayar mı gerekiyor. Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Formatla biosla ilgili değil dediğim gibi anteni doğru taktiginizdan emin olun driverleri yukleyin yeni tarama yapın.
zirve60 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #15 avis1 dedi: Formatla BIOS'la ilgili değil dediğim gibi anteni doğru taktiginizdan emin olun sürücüleri yukleyin yeni tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Kurdum anteni de bağladım olmuyor.
avis1 dedi: Formatla BIOS'la ilgili değil dediğim gibi anteni doğru taktiginizdan emin olun sürücüleri yukleyin yeni tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Kurdum anteni de bağladım olmuyor.