12400F + RTX 3060 alınır mı?

Monitör dahil istiyorum gibi bir şey demedim hocam sadece monitör de dahil 25k tutuyor dedim.

Hayır hocam 1080p alacağım.

Anladım hocam ikinizdende özür diliyorum o zaman . 25k ya monitörlü sitem toplayınca bütçeniz o kadar sandım.

bu sistemi alabilirim

Son düzenleme:
@Arda_1 RTX 3060 almayı düşünüyorsan böyle bir hata yapma sakın. Önerdiğim sistemde bulunan ekran kartı ile Ray Tracing açılabiliyor ve RTX 3080'den bile oyunlarda daha fazla performans veriyor.

@Arda_1 RTX 3060 almayı düşünüyorsan böyle bir hata yapma sakın. Önerdiğim sistemde bulunan ekran kartı ile Ray Tracing açılabiliyor ve RTX 3080'den bile oyunlarda daha fazla performans veriyor.
anladım teşşekkürler

Hocam ben şahsen nvidia ekran kartlarını tercih ederim amd de hatalar var diyorlar ve birazcıkda rtx hastasıyım açıklamak gerekirse :d yinede önerilerin için sağol

Son düzenleme:
Hocam ben şahsen NVIDIA ekran kartlarını tercih ederim AMD de hatalar var diyorlar ve birazcıkda RTX hastasıyım açıklamak gerekirse.

Madem NVIDIA ekran kartı istiyorsun önerdiğim sistemin ekran kartını 3070 Ti seçip al o halde. RX 6800 XT ile oyunlarda alacağın performanstan daha düşük performans alırsın, bilgine.

Yine de önerilerin için sağ ol.

Rica ederim.

Alınmaz. Monitör 10K falan mı çünkü o kasanın edeceği maksimum 15K.

Hocam tek tek toplayınca 20k ya denk gelmiyor mu yanlış mıyım?

https://www.hepsiburada.com/asus-g1...-bilgisayar-g10dk-r5600x0690-p-HBCV00001P6336 bu sistem nasıldır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…