YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #11 DoctorSamet dedi: Hocam nasıl oluyor imkansız. Ne oynuyorsun? PC'yi nasıl kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam genellikle Valorant Minecraft GTA 5 vb. oyunlar oynuyorum PC'yi nasıl kullanıyorsun derken ne demek istediniz?
DoctorSamet dedi: Hocam nasıl oluyor imkansız. Ne oynuyorsun? PC'yi nasıl kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam genellikle Valorant Minecraft GTA 5 vb. oyunlar oynuyorum PC'yi nasıl kullanıyorsun derken ne demek istediniz?
DoctorSamet Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #12 YilmazGokturk.yz dedi: Hocam genellikle Valorant Minecraft GTA 5 vb. oyunlar oynuyorum PC'yi nasıl kullanıyorsun derken ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... yani zorluyor musun demek istedim. Ortam sıcaklıgı vb gibi seylerde etki ediyor tabi
YilmazGokturk.yz dedi: Hocam genellikle Valorant Minecraft GTA 5 vb. oyunlar oynuyorum PC'yi nasıl kullanıyorsun derken ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... yani zorluyor musun demek istedim. Ortam sıcaklıgı vb gibi seylerde etki ediyor tabi
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 DoctorSamet dedi: yani zorluyor musun demek istedim. Ortam sıcaklıgı vb gibi seylerde etki ediyor tabi Genişletmek için tıkla... Hayır fazla zorlamıyorum bir yandan da kasanın camını açık kullanıyorum oda biraz etki ediyor olabilir.
DoctorSamet dedi: yani zorluyor musun demek istedim. Ortam sıcaklıgı vb gibi seylerde etki ediyor tabi Genişletmek için tıkla... Hayır fazla zorlamıyorum bir yandan da kasanın camını açık kullanıyorum oda biraz etki ediyor olabilir.
DoctorSamet Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #14 YilmazGokturk.yz dedi: Hayır fazla zorlamıyorum bir yandan da kasanın camını açık kullanıyorum oda biraz etki ediyor olabilir. Genişletmek için tıkla... oda sıcaklıgı cok etkılı
YilmazGokturk.yz dedi: Hayır fazla zorlamıyorum bir yandan da kasanın camını açık kullanıyorum oda biraz etki ediyor olabilir. Genişletmek için tıkla... oda sıcaklıgı cok etkılı
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 10 Ağustos 2024 #15 DoctorSamet dedi: CPU cok ısınıyor ya anlamadım bende. Stok fanda kullanmıyorum yani bir de Genişletmek için tıkla... Bu oyunda CPU yüklenir, bende ısınır ama farklı yapıda işlemcilerimiz var. Sende RDR2 gibi oyunlar var ise dereceleri ona kıyaslayabiliri. Mesela cp ve Last of Us yüklenir işlemciye ısınır.
DoctorSamet dedi: CPU cok ısınıyor ya anlamadım bende. Stok fanda kullanmıyorum yani bir de Genişletmek için tıkla... Bu oyunda CPU yüklenir, bende ısınır ama farklı yapıda işlemcilerimiz var. Sende RDR2 gibi oyunlar var ise dereceleri ona kıyaslayabiliri. Mesela cp ve Last of Us yüklenir işlemciye ısınır.