12400F sistemde "Güncelleştirmeler devam ediyor, bilgisayarı kapatmayın" yazısı 1 saat sürüyor

salayev

Decapat
Yer
Azerbaycan, Bakü
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : Intel 12400F
CPU Fan : CM Masterair MA610p
GPU : AMD MSI Radeon RX 6600 Mech 2X 8G
MB : MSI Pro B660M-G DDR4
Ram : Corsair Vengeance RGB Pro 3600 MHz DDR4 C18 8+8 GB
SSD : Intel 32 GB Optane 1 TB NVMe M2 SSD
PSU : EVGA 600w 80 Plus
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Windows'tan kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir sorun. Bilgisayarı kapatıyorum ve "güncelleştirmeler devam ediyor, bilgisayarı kapanmayın" yazısı ekranda sabit olarak kalıyor ve neredeyse 1 saate kadar bu ekranda kalıyor. Bilgisayarın BIOS'unu bir gün önce Update ettim ve olanlar o günden sonra oldu. Aynı gün "services.msc"den "Windows Update service"i devre dışı bırakmıştım, bugün yeniden manuale aldım ve sorun hâlâ devam ediyor.

Anakart: MSI Pro B660M-G DDR4.
CPU: 12400F.
RAM: Vengeance Pro 16 GB.
SSD: Intel Optane h10.

BIOS ile alakali degildir.

Windows Update ana hizmetini kapatinca yan hizmetleri kapanmis olabilir ya da calismiyor.

Bu araci indirip, yonetici calistirip, tamamlandiktan sonra yeniden baslatin. Tum Windows hizmetlerini varsayilan degerlerine dondurecek.

BIOS ile alakali degildir.

Windows Update ana hizmetini kapatinca yan hizmetleri kapanmis olabilir ya da calismiyor.

Bu araci indirip, yonetici calistirip, tamamlandiktan sonra yeniden baslatin. Tum Windows hizmetlerini varsayilan degerlerine dondurecek.

Vaktini ayırdığın için teşekkür ederim. Sorun hâlâ devam ediyor sanırım Windows'u silip yeniden yüklemem gerekecek. Ama shifte basıp restart yapınca sorun devam ettiği için yapamıyorum eğer başka çözümü yoksa formatlayacağım. 7 mbps internet ile bu istediğim en son şey.

Vaktini ayırdığın için teşekkür ederim. Sorun hâlâ devam ediyor sanırım Windows'u silip yeniden yüklemem gerekecek. Ama Shift'e basıp restart yapınca sorun devam ettiği için yapamıyorum eğer başka çözümü yoksa formatlayacağım. 7 Mbps internet ile bu istediğim en son şey.

İse yaramadiysa buna bakabilirsin.

Teşekkür ederim yarın deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı