B B3T4 Picopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Perşembe 14:47 #11 weeha dedi: bunu da düşünebilirsiniz hocam. Ses 0 diyebilirim fanı fullerseniz anca duyuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ses yapmiyorsa bu mantikli gibi. Daha ucuza da baska markalarin modellerini gordum ama bazi satici ya da kullanicilar supheye dusurdu.
weeha dedi: bunu da düşünebilirsiniz hocam. Ses 0 diyebilirim fanı fullerseniz anca duyuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ses yapmiyorsa bu mantikli gibi. Daha ucuza da baska markalarin modellerini gordum ama bazi satici ya da kullanicilar supheye dusurdu.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 14:49 #12 B3T4 dedi: Ses yapmiyorsa bu mantikli gibi. Daha ucuza da baska markalarin modellerini gordum ama bazi satici ya da kullanicilar supheye dusurdu. Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyorsa alın hocam daha ucuzu kaliteli olmaz. Bu fiyata en iyi soğutucu diyebilirim.
B3T4 dedi: Ses yapmiyorsa bu mantikli gibi. Daha ucuza da baska markalarin modellerini gordum ama bazi satici ya da kullanicilar supheye dusurdu. Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyorsa alın hocam daha ucuzu kaliteli olmaz. Bu fiyata en iyi soğutucu diyebilirim.
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.494 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:19 #13 Thermalright Peerless Assassin 120 SE alın geçin. Kasa uyumluluğuna dikkat edin her soğutucuda.
B B3T4 Picopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Perşembe 15:49 #14 MelihÖzer dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE alın geçin. Kasa uyumluluğuna dikkat edin her soğutucuda. Genişletmek için tıkla... Spirit ile arasinda ne kadar fark var?
MelihÖzer dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE alın geçin. Kasa uyumluluğuna dikkat edin her soğutucuda. Genişletmek için tıkla... Spirit ile arasinda ne kadar fark var?
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.494 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:58 #15 B3T4 dedi: Spirit ile arasinda ne kadar fark var? Genişletmek için tıkla... Sprit tek, peerless assassin çift kule. Daha performanslı yani.
B3T4 dedi: Spirit ile arasinda ne kadar fark var? Genişletmek için tıkla... Sprit tek, peerless assassin çift kule. Daha performanslı yani.
B B3T4 Picopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Perşembe 17:47 #16 MelihÖzer dedi: Sprit tek, peerless assassin çift kule. Daha performanslı yani. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkini hak edecek kadar fark ettiriyor mu?
MelihÖzer dedi: Sprit tek, peerless assassin çift kule. Daha performanslı yani. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkini hak edecek kadar fark ettiriyor mu?
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.494 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:54 #17 B3T4 dedi: Fiyat farkini hak edecek kadar fark ettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Eder. İleri upgrade içinde Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyidir.
B3T4 dedi: Fiyat farkini hak edecek kadar fark ettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Eder. İleri upgrade içinde Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyidir.