12400F ve 6750XT sistem düşük FPS veriyor

Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı forumlar benim sistem 12400F ve 6750XT düşük ayarda sabit 300FPS bile alamıyorum arkadaşımın sistemi 4060 Ti 14400F oda 300 sabit bile alamıyor ama bizden düşük sistemlere ve incelemelerine baktığımızda ya bizimle aynı ya da bizden fazla alıyor bizimle aynı sistemler bizden fazla alıyor bizim sistemlerimizde bir sorun mu var? Sizde de öyle mi? (oyun valorant)

Sisteminizde yetersiz parçalar olabilir, örneğin PSU yetersiz ise FPS sorunu yaşatır, RAM lar tam performans çalışmalı,driverler ve BIOS güncel olduğuna emin olun, oyun oynarken arkaplanda işlemci sömüren programlar olabilir

Hocam PSU 650W RAM'lar 3600 de çalışıyor BIOS'u güncelledim ekran kartı driverları güncel arka planda bunlar var benim ne gibi bir sömüren anlamadım.

Dosya Ekleri

• 1716923611720.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 18
Oyun oynarken, Görev Yöneticisi işlemci bölümünü kontrol et, işlemciyi hangi uygulamalar kullaniyor diye, orada haberin olmayan uygulamalar olabilir, eğer Ekran kartı driwerini DDU ile güncellemediysen, onunla güncellemeyi yapmalisin, oyun içi ayarlar ve ekran karti ayarlari yüzünden de bu sorunu yasayabilirsin, Valorant FPS videolari yardimci olabilir, PSU ve RAM yeterli sorun onlar degil sanırım

Hocam izledigim videoalrda adamlar stok ayarlarda en düşük ve en yüksek olarak kullanıyor ve yine benden fazla alıyor arkadaşımdanda fazla alıyorlar.

Hocam diğer arkadaşımın sistemini de yazdım oda benimle hemen hemen aynı FPS'leri alıyor sorun bizdemi yoksa Valorant güncellemelerinde mi?
sizde olduğunu düşünüyorum cs,valorant tarzı oyunlarda AMD İntel´i ezip geçiyor.
Bende zamanında i5 12400f kullandım cs2´de RX6600XT ile 130fps oynuyordum İntel işlemciler çok rezalet performans veriyor cs,valorant tarzı oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…