Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı?
Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.960 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 5 Haziran 2023 #2 Lodex dedi: Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... İyi bir ikili olurlar, darboğaz olmaz. PSU için ise 600W rahatlıkla besleyecektir.
Lodex dedi: Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... İyi bir ikili olurlar, darboğaz olmaz. PSU için ise 600W rahatlıkla besleyecektir.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #3 1660S bayağı eskidi, bence böyle bir sistem toplamayın. Sistemde kararlıysanız önerelim. Değilseniz Total bütçenizi belirtin direkt sistem önerelim.
1660S bayağı eskidi, bence böyle bir sistem toplamayın. Sistemde kararlıysanız önerelim. Değilseniz Total bütçenizi belirtin direkt sistem önerelim.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Haziran 2023 #4 Lodex dedi: Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Lodex dedi: Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2023 #5 Lodex dedi: Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Parçalar uyumlu ama artık bence GTX serisini bırakmanın zamanı geldi en az bir 3060 almanızı tavsiye ediyorum GTX serisinin ömrünü tamamlamasına çok bir zaman kalmadı.
Lodex dedi: Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Parçalar uyumlu ama artık bence GTX serisini bırakmanın zamanı geldi en az bir 3060 almanızı tavsiye ediyorum GTX serisinin ömrünü tamamlamasına çok bir zaman kalmadı.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #6 Hocam aldım bile ekran kartını, zaten 1660S bana gayet yeterli bir ekran kartı, işim daha çok işlemciyle olacak.
Hocam aldım bile ekran kartını, zaten 1660S bana gayet yeterli bir ekran kartı, işim daha çok işlemciyle olacak.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2023 #7 Lodex dedi: Hocam aldım bile ekran kartını, zaten 1660S bana gayet yeterli bir ekran kartı, işim daha çok işlemciyle olacak. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacaksanız yeterli gelmeyecektir bilginiz olsun 1 2 yıl sonra ömrü tamamlanır yavaştan.
Lodex dedi: Hocam aldım bile ekran kartını, zaten 1660S bana gayet yeterli bir ekran kartı, işim daha çok işlemciyle olacak. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacaksanız yeterli gelmeyecektir bilginiz olsun 1 2 yıl sonra ömrü tamamlanır yavaştan.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #8 Lodex dedi: Hocam aldım bile ekran kartını, zaten 1660S bana gayet yeterli bir ekran kartı, işim daha çok işlemciyle olacak. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, PSU için bütçe nedir?
Lodex dedi: Hocam aldım bile ekran kartını, zaten 1660S bana gayet yeterli bir ekran kartı, işim daha çok işlemciyle olacak. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, PSU için bütçe nedir?
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #9 394919 dedi: MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Gaming gecesini bekleyeyim o zaman hocam, belki kasayla birlikte gelir. Kasa önerileriniz de var mıdır?
394919 dedi: MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Gaming gecesini bekleyeyim o zaman hocam, belki kasayla birlikte gelir. Kasa önerileriniz de var mıdır?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 5 Haziran 2023 #10 Lodex dedi: Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz hocam ancak sistemi tam olarak söylerseniz ve bütçenizi de söylerseniz daha iyi olabilirdi.
Lodex dedi: Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz hocam ancak sistemi tam olarak söylerseniz ve bütçenizi de söylerseniz daha iyi olabilirdi.