12400F ve GTX 1660 Super için PSU önerisi

Lodex

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı?

Böyle bir sistem toplayacağım, kaç W ve nasıl bir PSU yeterli olur? Ayrıca bu parçalar birbiriyle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı?

İyi bir ikili olurlar, darboğaz olmaz. PSU için ise 600W rahatlıkla besleyecektir.

1660S bayağı eskidi, bence böyle bir sistem toplamayın. Sistemde kararlıysanız önerelim. Değilseniz Total bütçenizi belirtin direkt sistem önerelim.

Parçalar uyumlu ama artık bence GTX serisini bırakmanın zamanı geldi en az bir 3060 almanızı tavsiye ediyorum GTX serisinin ömrünü tamamlamasına çok bir zaman kalmadı.

Hocam aldım bile ekran kartını, zaten 1660S bana gayet yeterli bir ekran kartı, işim daha çok işlemciyle olacak.

Hocam aldım bile ekran kartını, zaten 1660S bana gayet yeterli bir ekran kartı, işim daha çok işlemciyle olacak.

Oyun oynayacaksanız yeterli gelmeyecektir bilginiz olsun 1 2 yıl sonra ömrü tamamlanır yavaştan.

Hayırlı olsun, PSU için bütçe nedir?

Darboğaz olmaz hocam ancak sistemi tam olarak söylerseniz ve bütçenizi de söylerseniz daha iyi olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…