klesser Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Merhaba ben şöyle bir PC topladım sizce iyi mi alınır mı? Veya yanlış parça dizmiş miyim yardımcı olur musunuz? İnsanın bazen gözünden kaçıyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Merhaba ben şöyle bir PC topladım sizce iyi mi alınır mı? Veya yanlış parça dizmiş miyim yardımcı olur musunuz? İnsanın bazen gözünden kaçıyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 8 Ekim 2024 #2 Aşırı gereksiz pahalı. Hazır sistemler 10K daha ucuz.
klesser Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 Furkan GRFN dedi: Aşırı gereksiz pahalı. Hazır sistemler 10k daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Öneri var mı?
Furkan GRFN dedi: Aşırı gereksiz pahalı. Hazır sistemler 10k daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Öneri var mı?