12400F ve RTX 4060 Ti sistem için yükseltme önerisi

ARTxd

Femtopat
Katılım
17 Temmuz 2024
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben PcKolik doğum günü etkinliğinde 12400F ve RTX 4060 Ti'li sistemi almıştım. Ama bazı konularda eksik olduğunu düşünüp kendimce donanım eklemeleri yapmaya karar verdim ama şimdi de başka problemler yaşıyorum. Sıralamam gerekirse:

1. 2TB WD blue SN580 eklemesi yaptım çünkü şu an 1 TB bile bana yetmemekte. Ama sistemin içinde gelen Lexar NM710X SSD okuma olarak daha hızlı yazma olarak yarı yarıya yavaş. Ayrıca H610 anakartın tek M.2 slotu var. Hangi SSD'yi M.2 slotuna hangisini SATA'ya takmalıyım?

2. hazır sistemde Rampage Fusion kasa ve yanında gelen 650W 80+ Bronze Power kullanılmış. Orada bulunan başka kişilerle de konuşunca aklıma iyice yatmadı bu Power. Ben de hazır o da indirimdeyken Corsair CX750 Power aldım. Gereksiz bir güncelleme mi oldu? Daha fazla güç çeker mi? Bir de hemen takayım mı yoksa kasayla geleni bir süre kullanayım mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı