12400F ve RTX 4060 Ti'lı OEM PC alınır mı?

Aynı öneriyi yapardım, güncel piyasada alabileceğiniz en iyi sistemler bütçeniz için. Fakat kampanyalı sistemler bundan daha uygun oluyor, size kalmış.

Bütçen yetiyor ise tabii ki Ti modeli, kas gücü açısından daha uzun ömürlü deneyim sunar.

Bütçemi arttırmaya çalışacağım sağ olun.

Aynı öneriyi yapardım, güncel piyasada alabileceğiniz en iyi sistemler bütçeniz için. Fakat kampanyalı sistemler bundan daha uygun oluyor, size kalmış.

Sizce şimdi mi alayım yoksa yılın son haftasını mı bekleyeyim kampanya olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi arttırmaya çalışacağım sağ olun.

Sizce şimdi mi alayım yoksa yılın son haftasını mı bekleyeyim kampanya olabilir mi?
Hocam bu konu hakkında yorum yapamam, ben de bilmiyorum çünkü kampanya olur mu olmaz mı maalesef.

Hocam bu konu hakkında yorum yapamam, ben de bilmiyorum çünkü kampanya olur mu olmaz mı maalesef.

Peki hocam yine de çok sağ olun önerileriniz için. Bu arada o sitede Ryzen 5600'lü 4060 Ti'li sistemler 24K civarında var. O sistemler kötü müdür sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam yine de çok sağ olun önerileriniz için bu arada o sitede Ryzen 5600'lü 4060 Ti'li sistemler 24K civarında var o sistemler kötü müdür sizce

Hocam iyidir ama az bir fark ile DDR5 alabiliyorken DDR4 almanızı tavsiye etmem. Ciddi fark ediyor oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…