Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açıkçası Gaming X'den ziyate aklımda https://www.akakce.com/anakart/en-u..._qN9HHBzn2maIZ3UWofCPtWPqaAl8WD0aAufMEALw_wcB
bu da var aralarında tam 600TL fark var. Bu 600TL ile ekran kartına yatırım yapabilirim, cebime kalabilir, R5 5600'e soğutucu alabilirim. M.2 SSD'ye ekleyebilirim. Sadece soru Pro vhd Wi-Fi'de yükseltmeye ve uzun ömürlülüğe B550-A Pro kadar açık mıdır? Konu açtığımda a Pro dediler. ATX-MATX bana fark etmiyor.
Herkese iyi sosyaller. Çok fazla anakart eledim sona kalan anakartlar bunlar. B550-A Pro 500TL daha fazla. R5 5600 ile kullanacağım ama ileriye dönük olmasını istiyorum. Bir daha anakarta ihtiyacım çok olmasın OC falan yaparken. Oldukça yakınlar. 500 TL vermeye değer mi yoksa gereksiz mi...
www.technopat.net
Akşam sipariş edeceğim son fikirlerinizi duymak isterim