1240'dan gelen mesaj

buakguan

Femtopat
Öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim alel acele yazıyorum çünkü korkuyorum.
WhatsApp gruplarından birine bir link gelmiş, linke tıkladım merak ettim için ve bayağı karışık reklamların olduğu link kısaltma sitesi geldi.
Bende 2-3 kez daha girdim acaba yanlış mı oldu diye sonunda ise 1240'tan bir mesaj.

'Sifre ... Videofoni servis abonelik vergiler 64TL. Bakiye bulundurulmuyorsa borçlandırılır. Satin alma sozlesmesi için tıklayınız (bir link).
Hemde bu mesajdan tane gelmiş şifreler birbirinden değişik. İnternetten yardım almaya çalıştım ama pek işe yaramadı. En azından telefonumun mobil ödeme seçeneğini kapattım ama bilmiyorum artık üye oldum mu olmadım mı?.. Bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen korkuyorum çünkü.
(Not: Verdiği linke tıkladım ve Google'dan dosya indirmek için izin istedi izni vermedim. Verdiği kodu da hiçbir yere girmedim.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200908-180910_Messages.jpg
    Screenshot_20200908-180910_Messages.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 417
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu konuda biz de bir sorun yaşadık. Bazı sitelere girince direkt böyle SMS'ler geliyor. Ancak Vodafone'u arayıp teyit ettik ve herhangi bir aboneliğimizin olmadığını söylediler. Devamında da herhangi bir sorun olmadı. Bi Vodafone'u aramanızı öneririm.

İnternetten 08503333663 numarasını aradım (sanırım bu videofoni üyelik sorgulama numarasıymış) oradaki hanımefendi herhangi bir üyeliğimin olmadığını söyledi. Sanırım sorun yok ama hala içimde bir paronoyaklık var. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı