125 CC A1 ehliyet ve 16 yaş ile kurye olunuyor mu?

Skuter al. PC yi kendin de alırsın. Skuter seni alıştırır trafiğe ve motora.

%90 arada motoru kaçırıp dolaşıp 16ıma gelince kuryelik yaparım diye düşündünüz
Çünkü bende böyle düşündürdüm ve aldım gidip 16ımı bekliyorum şehir içi için şu an trafiğe kapalı alanda Full dolaşıyorum.

PC'yi boş ver kanka boş iş bilgisayar, git motor al kafan rahat olsun.

2 yıl motor mu yatcak
zamanı gelince alıcam dostum zaten

bende öyle düşündüm zaten dedigim gibi kuryelikle para kazanabilirim

Siz bunu kuryelik için diyorsanız hiç olmaz, popo kadar motor zaten. Ben normalde de olmaz diyorum.
Bu arada RKS ile Benelli aynı marka, Sadece 125R'ın bloğu farklı ama kalite aynı.
Dediğim gibi, eski de olsa MSX125 alıp üç beş masraf eder binerim.

Zamanı gelince alacağım dostum zaten.

Bende öyle düşündüm zaten dedigim gibi kuryelikle para kazanabilirim.

Ama dostum şimdi LGS'ye çalışıyorum diyorsun kuryelik yapacaksan niye çalışıyorsun onun dışında okuyacaksan kuryelik yapma git motor aldırt direk.

Daha 14 yaşındasın okula gitmekten başka bir amacın olamaz motoru düşünme bile bence daha çok var hem boyun kaç kilon kaç senin naked motor istiyosun?

Ama dostum şimdi LGS'ye çalışıyorum diyorsun kuryelik yapacaksan niye çalışıyorsun onun dışında okuyacaksan kuryelik yapma git motor aldırt direk.
aynı zamanda bilgisayar da almak istiyorum bi yandan da çalışarak onun masrafını karşılamak istiyorum

Daha 14 yaşındasın okula gitmekten başka bir amacın olamaz motoru düşünme bile bence daha çok var hem boyun kaç kilon kaç senin naked motor istiyosun?
öyle diyorsun ama 2 yıl sonra alıcagım zaten sadece istegim ve düşüncem bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…