125 CC ABS'li motor önerisi

SRK 125R ama almayı düşünmeden önce şehirinizdeki bayisine ABS var mı diye sorun, bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Sitelerindeki kullanım kılavuzunda çift kanallı ABS gözüküyor ama ana sayfada ABS hakkında bir bilgi yok. Onun dışında bütçeyi hafif çıkartabilirseniz Voge 125R/NS 125

Bütçem 140bin yeni başlangıç motoru alacağım önerilerinizi bekliyorum. ABS olsun mutlaka.

Arkadaşın dediği gibi ns 125 al kardeşim keyfine bak fakat lastikleri değiştir eğer 2. el falan alacaksan ve kullanıcı değiştirmediyse rahatına bak. Diğer TWS, drift, SRK, QJ gibi şeyler var ama Pulsar'ın yerini tutmaz.
Zamanında hava atmak, görünüşü güzel olmasına takabilirsin ama emin ol sonradan geçecek şeyler piyasasına bak, özelliklerine bak, kaliteye bak yeter. Diğer arkadaşın dediği gibi voge da güzel kaliteli marka ona da bakabilirsin ama RKS biraz orta kalır.

SRK 125R ama almayı düşünmeden önce şehirinizdeki bayisine ABS var mı diye sorun, bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Sitelerindeki kullanım kılavuzunda çift kanallı ABS gözüküyor ama ana sayfada ABS hakkında bir bilgi yok. Onun dışında bütçeyi hafif çıkartabilirseniz voge 125R/NS 125.

Hocam biri QJ motorun biri RKS'nin motorları. Sanırsam QJ ninkilerde ABS vardı. Fakat fiyatta değişiyor ona göre.

Arkadaşın dediği gibi ns 125 al kardeşim keyfine bak fakat lastikleri değiştir eğer 2. el falan alacaksan ve kullanıcı değiştirmediyse rahatına bak. Diğer TWS, drift, SRK, QJ gibi şeyler var ama Pulsar'ın yerini tutmaz.
Zamanında hava atmak, görünüşü güzel olmasına takabilirsin ama emin ol sonradan geçecek şeyler piyasasına bak, özelliklerine bak, kaliteye bak yeter. Diğer arkadaşın dediği gibi voge da güzel kaliteli marka ona da bakabilirsin ama RKS biraz orta kalır.

Hocam biri QJ motorun biri RKS'nin motorları. Sanırsam QJ ninkilerde ABS vardı. Fakat fiyatta değişiyor ona göre.

Biliyorum, o yüzden söyledim bir bayiye sorun diye çünkü çok belirsiz. RKS'nin kendi sitesinin kullanım kılavuzunda çift kanallı ABS olarak ibareler var o yüzden bir sorgulamak gerekebilir. SRK'yı önerme sebebim de belki racing tercih edebilir diye. QJ marka olarak bu saydığın markaların hepsinden daha üstün bir marka. RKS diye küçümsememek lazım onlar sadece distribütör gelen motorlar QJ'nin bloğunu kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı